kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gozan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
Yeni astra sahibiyim. bu sabah aracımın sol arka lastiğinin üst kısmını otoparktan çıkarken duvara sürttüm boyası baya gitti...aracım kırmızı..  çok hafif kapıyada gelmiş..gedizler çekmeköy servise bırakmayı düşünüyorum..sizce kaç günde teslim ederler.. thnxx

Ynt: kaza

Geçmiş olsun.Öncelikle kendinizi tanışma odasında tanıtmanızı rica edelim.Hasara gelince bence kaskonuzun autoking le anlaşması varsa gidin derim.Servise giderseniz hasarlı kısımları komple boyarlar.Autoking mini onarımla hallleder geçmiş olsun.Ayrıca foto eklerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

geçmiş olsun normalde 1 günlük iş ama servisin durumuna göre değişir

Nasıl foto ekleyebilirim?

http://www.hizliresim.com/ sitesine yükleyip forum yazan url yi kopyalayıp yazışma yaptığımız yere kopyalıyoruz.

Ben Autoking de mini onarım yaptırdım memnun kalmadım.
Orijinali gibi olmuyor. İşçilik baştan savma.

Çok geçmiş olsun.

autokingle ilgili şikayetler çok arttı.Eski işçilikleri yok.sıradan kaportacı gibi yapıyorlar.Komşumun corollasının çamurluğunda göçük vardı.autokinge götürdü yaptılar.resmen belli oluyor orası.benim marşpiyeli yapmışlardı ben memnun kalmıştım ama zaten göz önünde olan bir yer değil aracın altında kalıyordu.

Çok geçmiş olsun.

sallierim link' Alıntı:
autokingle ilgili şikayetler çok arttı.Eski işçilikleri yok.sıradan kaportacı gibi yapıyorlar.Komşumun corollasının çamurluğunda göçük vardı.autokinge götürdü yaptılar.resmen belli oluyor orası.benim marşpiyeli yapmışlardı ben memnun kalmıştım ama zaten göz önünde olan bir yer değil aracın altında kalıyordu.
benim de çamurlukta göcük vardı. çamurluğu boyarken kapıyı da boyamışlar ve boya izleri yakından bakıldığında belli oluyor.ben de güvendim götürdüm ama hayal kırıklığı.şimdi bu olmamış deyip bir daha versem iyice delik deşik edecekler arabayı.

Geri