kaza yaptım :(

geçmiş olsun..:(

kayma aninda kayma yonune direksiyonu cevirip (hizla kontra yapip) vites kuculturseniz daha iyi olur..
tekrar gecmis olsun..

teşekkür ederim.Acemilik de var tabi şurada 2 yıldır kullanıyorum o anda onu yapmak pek aklıma gelmedi frene basinca zaten direk araba kıç attı ve sadece bariyere vurmadan önce epey frene bastim zaten resimlerdede lastik izleri var

çok teşekkür ederim hepinize

geçmiş olsun esp şart bir artık

geçmiş olsun, viraj içerisinde fren yapmak çok tehlikeli öncesinde mümkün olduğunca basıp içeride ayağı frenden çekmek gerekli ama tabii insan o an pek hatırlayamıyor ve refleks olarak hareket ediyor yine de ucuz atlatmışsınız allahtan başka araca vs. vurmamışsınız veya geçenler size vurmamış

geçmiş olsun, viraj içerisinde fren yapmak çok tehlikeli öncesinde mümkün olduğunca basıp içeride ayağı frenden çekmek gerekli ama tabii insan o an pek hatırlayamıyor ve refleks olarak hareket ediyor yine de ucuz atlatmışsınız allahtan başka araca vs. vurmamışsınız veya geçenler size vurmamış
evet bende ondan korktum sonuc da otoyol ve hız yapanların sayısı çok yandan vursalardı spin attigimda pek iyi olmazdı

geçmiş olsun önemli olan sizde bişey olmamasi.

Geçmiş olsun allah daha beterlerinden saklasın.

geçmiş olsun

Geri