Katlanır anahtar ile camları kapama

kmgurbuzer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2013 Opel Astra Classic 3 Essentia Manuel Şanzıman aracımı alalı 1 ay oldu ancak katlanır anahtardan aracı kitledikten sonra araç dışından camları kapamayı bir türlü aktif edemedim, kullanım kılavuzuna göre yaptım herşeyi ama olmadı, konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim

sadece kapıları açma/kapama düğmesine biraz basılı tutun camlar otomatik kapanacaktır.açmak için de aynı işlemi kapı açma butonuyla yapın.Herhangi bir aktiviteye gerek yok.En azından benim aracımda öyle.

ne yapsam olmadı dostum, bu sorunu yaşayan olmadı mı hiç?

hocam yalnız şöyle bir durum var eğer olmasını istediğiniz belirli bir süre basılı tuttuktan sonra camların tamamen kapanıp yada açılana kadar hareket etmesi ise o olmuyor. yani tamamen açılana kadar ya da tamamen kapanana kadar basılı tutmak gerekiyor.

yok dostum, ben araçtan çıktıktan sonra kapıları kitliyorum. sonra kapama düğmesine basılı tutuyorum ancak hiç kımıldamıyor camlar.. bu camları açmaya çalıştığımda da aynı şekilde... boşu boşuna açma veya kapama düğmesine saniyelerce basıyorum ama tık yok

Muhtemelen aracin katlanir aynalar ozelligini desdeklemiyor

Camlarınızı programlamanız gerekmektedir. Şu anda aracın içinden cam düğmesine biraz basınca kendiliğinden tamamen açılıyor mu? açılıyorsa programlı demektir. Ama cam düğmesine biraz basıp bırakınca camda orda kalıyorsa programsız demektir.

Programlamak için tüm camlar kapalı iken düğmeye basarak sonuna kadar açın ve 3-5 saniye daha basılı tutun, yani elinizi hiç çekmeden açın ve biraz daha bekleyin. Tüm camlar için aynı işlemi yaptığınızda kumanda dan da çalışacaktır.

bende de 2013 astra var bayiden alırken dikkatimi çekti malesef 2013 modellerde desteklemiyor hatta bayi de arabayı satan personelde şaşırmıştı

aslında o özellik, elektronik beyinde birkaç satır program ile yapılan basit birşey yani özellik bile değil. Ancak görünüşe göre o modelde uygulamamışlar.

2001 Asra G Edition da bu özellik var mıdır?

Camlar tek ve kısa basışta tamamen inip kalkabiliyor..
Denedim, kumandadan kilitlerken -uzunca
a basılsa bile- camları da kapatamıyor..

Geri