• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Kalan Yağ ömrü

oguzbaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yol bilgisayarında kalan yağ ömrü %90 yazıyor bu ne demek arabayı aldığım zaman %99 yazıyordu
şimdi yağmı azalıyor? yoksa esvafınımı yitiriyor anlayamadım bilen varmı acaba ? birde arabayı 15000 den önce bakıma çağıracaklarmı ?

yag degistirme zamanini..yani su an yag kaliten % 90 ..sifir ise yag degistir anlaminda...yagin kalitesi kötü degistir.. su an kaliten iyi..yani.

Hocam merhaba bu bilgiyi nerde görüyosunuz bende öğrenebilirmiyim

merhaba silecek kolunun üzerinde bir menü dümesi olacak ona birkere basıyorsun araç bilgileri yazısı çıkıyor sonrada gene silecek kolunun üzerindeki düğmeyi çeviriyorsun metrik yazan yerden geçiyorsun ondan sonra yağla ilgili yazı gelcek bana kaç yazdığını bildirirsen sevinirim:)

astra j lerde sanırsam bu ozellik..

merhaba bende merak ediyorum seninkinde ne yazıyor diye
birde sana bişi sorayım benzin lambası biticeğine yakın yanıp sönmesi varmı corsada öğleydi benzin lambası önce yanıyor birz daha gittikten sonrada yanıp sönüyordu bunda öğle bir yere kadar kullandınmı böyle bişi varmı:)

Son düzenleme:
merhaba bende merak ediyorum seninkinde ne yazıyor diye
birde sana bişi sorayım benzin lambası biticeğine yakın yanıp sönmesi varmı corsada öğleydi benzin lambası önce yanıyor birz daha gittikten sonrada yanıp sönüyordu bunda öğle bir yere kadar kullandınmı böyle bişi varmı:)

var corsada ben hiç son demine kadar gitmrdim benzinle depoda ki tortu motora gidiyor depoda 5 lt kala enaz fullemek lazım :)

var corsada ben hiç son demine kadar gitmrdim benzinle depoda ki tortu motora gidiyor depoda 5 lt kala enaz fullemek lazım :)
depodaki tortu buradaki en son sorundur... çift kez filtrelemeden geçtiği için tortu motora zor gider ayrıca sizin arabalar daha yeni... ama çeyrek deponun altında depo içi tip benzin pompaları yeterli soğumayı sağlayamaz... dışındaki benzin ile soğuduğu için ve siz benzinsiz kullandığınız için fazla ısınır ve benzin pompasının ömründen yersiniz... parası bir yana benzin pompanız bozulursa yol kalırsınız...

Geri