Intercooler Yağ Kaçağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrerts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrerts

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese,

Öncelikle Yen'i üye oldum. Herkese teşekkür ediyorum şimdiden yardımlarınız için.

Aracım j kasa 1.3. Geçen filtre-yağ bakımını yaptırdığımda usta intercoolerın yağ damlattığını ama acil bir şey olmadığını belirtti.

Ben ise titiz biri olarak yaptırmak istiyorum ama öncelikle hiç başına gelen var mıdır diye sormak istedim. Çünkü malum ufak şeylerden büyük masraflar da çıkarabiliyor insanımız. Gerçekten önemli bir şey de olabilir tabi ama süreç nasıl oluyor genelde bilgisi olan paylaşırsa gerçekten sevinirim.

Teşekkürler :)

Selamlar herkese,

Öncelikle Yen'i üye oldum. Herkese teşekkür ediyorum şimdiden yardımlarınız için.

Aracım j kasa 1.3. Geçen filtre-yağ bakımını yaptırdığımda usta intercoolerın yağ damlattığını ama acil bir şey olmadığını belirtti.

Ben ise titiz biri olarak yaptırmak istiyorum ama öncelikle hiç başına gelen var mıdır diye sormak istedim. Çünkü malum ufak şeylerden büyük masraflar da çıkarabiliyor insanımız. Gerçekten önemli bir şey de olabilir tabi ama süreç nasıl oluyor genelde bilgisi olan paylaşırsa gerçekten sevinirim.

Teşekkürler :)

yağ eksiltmesi çoksa eğer aracınızın turbonun elden geçmesi gerekir.
değilse intercooler ın sökülüp temizlenmesi faydalı olur.

yağ eksiltmesi çoksa eğer aracınızın turbonun elden geçmesi gerekir.

değilse intercooler ın sökülüp temizlenmesi faydalı olur.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ustaya gösterdim yağ kaçağını, iyi tavsiye edilen bir ustaydı. Normal dedi yapması, turbodan dedi. Hortum bağlantı noktalarından turbo kaçırır arada dedi yüksek basınç altında. Sağdaki hortumu değiştirebilirsin en fazla, o da gereksiz masraf olur tavsiyesine verdi. Onun yerine yağ bakımını erkenden yap, motora bak vs dedi. Aslında çok bir şey de yok görüntüde ama işte en azından içim rahatladı.

İleriki ağır bakımında o hortumu da alır en azından işçilik masrafı vermem ekstra.

Diğer arkadaşlara da bilgi olur eğer aynı sorun varsa. Gerçekten iyi bir ustaya denk geldim sanırım, boşuna masraf vermemiş de oldum.

intercoolerda az bi yağ olur ama damlatacak kadarsa turbo yağ basıyor olabilir

Geri