İlişki sonrası hüzün

5 yıl uzun süre ama 16 yaşında başlamışsınız bu ilişkiye zor yıllar lise veya üniversite aşkıyla bir ömür yaşayan kaç kişi vardır ki bu dünyada sıkma sen de canını.

sana en iyi ilaç HAYIRLISI OLSUN demek...

Arkadaşlar bu kadar dertli warsa "AŞIKLAR MEYHANESİ" die bi başlık açalım :) yazar yazar ağlarız :kop:

Birinin eskisi bir başkasının yenisidir. bu enteresan bir döngüdür.

İnsan sosyal varlık olarak beraberindekilere manevi duygular besler. ancak ilişkiler bizler farkında olmadan evrelerle birlikte evrim geçirirler. 5 sene evet senin yaşında birisi için çok uzun bir zaman. ama ilerde yaşayacaklarının yanında esamesi bile okunmaz.

Bu yaşadıklarının tecrübesiyle daha güzel ilişkiler yaşayacaksın buna emin ol.

Belli bir süre seni zorlayacak tek konu alışkanlıklarındır. o alışkanlıklarından uzak durduğun sürece hiç acı çekmeden hayatına kaldığın yerden devam edeceksin.

İnsanın yaşadığı şeyleri unutma gibi bir beyni yok. özellikle uzun süre değer verdiği bir insanı zaten unutamaz. UNUTTUM DEMEK HATIRLAMAK DEMEKTİR.

Karşına birisi çıkacak ve tüm alışkanlıkların değişecek seninde. aklına bile getirmeyecek eskisini. kadınlar erkeklerden güçlü yaratılmışlardır. bu nedenle sakın onunla bir yarışa girme. herşeyi zamana bırak kaldığın yerden devam et.

KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDEMİYORSAN EN BAŞTAN BAŞLARSIN.

arkadaşım kabul etmek lazım çok güç ve üzücü bir durumdasın bu da hepimizin yaşadığı gibi hayat yolunda varmamız gereken yere bizi ulaştıran basamaklardan sadece bir tanesi...
bu durumda en güzeli nazım ustanın şiirini okumak ve yaşamak sanırım:

BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN»

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin

(1918) - Yaz - Kadıköy

«BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN»

Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin.

geçmiş olsun kardeşim sıkma canını değmez hiç bi kız için kendini yıpratmaya benimde 2 yıllık ilişkim vardı ailecek tanışmıştık artık bişeyler yapcaktık nişan söz askere gittim acemi birliğinden sonra 1 ay bile dayanamadı başkasıyla birlikte olmuş ben askerden geldikten çok sonra öğrendim aldatıldığımı kimsenin kendini üzmesine izin verme boşver ;)

geçmiş olsun kardeşim sıkma canını değmez hiç bi kız için kendini yıpratmaya benimde 2 yıllık ilişkim vardı ailecek tanışmıştık artık bişeyler yapcaktık nişan söz askere gittim acemi birliğinden sonra 1 ay bile dayanamadı başkasıyla birlikte olmuş ben askerden geldikten çok sonra öğrendim aldatıldığımı kimsenin kendini üzmesine izin verme boşver ;)
valla hacı aynen yuzumuz guluyor ıcımız kan aglıyor herkesı canı yanmış bı yerde :(
hayat devam edıyor ama nasıl devam edıyor bellı degıl benım ıcın :)

En guzeli kendini fazla kaptirmamak aslinda.. Bi siir vardi tam hatirlamiyorum ama soyle bir iki soz geciyodu arada ..

' O olmazsa yasayamam demeyeceksin.. Yasarsin cunku.. ' Cok sevmeyeceksin.. eger o senden daha az severse uzulursun..

Ayrilik gercekten cok zor allah sabir versin . en guzeli boyle durumlarda yanliz kalmamak ve surekli kafa dagitmak. Ama hersey gece yatip kafanizi yastiga koydugunuz an basliyor bliyorum :(

Neydi o laf...

"Eğer birisi sizi bir başka için terkediyorsa merak etmeyin... O birisi de onu bir başkası için terk edecektir..."

hersey lafda...............

Geri