Sıkma canını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seviyorsan özgür bırak gitsin...
DÖNERSE SENİNDİR.
DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR.
geçen sene bende yaşadım bu olayı askere gitmeden.Gerçi benimki 5 sene değildi ama insanı yaralıyor.Ne dense boş aslında ama inan bana geçiyor.5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..
işte ben onu bugün tattım.![]()
Aynen katılıyorum :good: al bi paket rondo en iyisi
Ben 3 sevgili ewlendirdim benden ayrıldıktan max 1 sene içindene uğurlu herifim baht,kısmet açıyorum
yakında ticarete dökeceğim işi![]()
Çok acı bir şey olduğu kesin. Keşke böyle bir şey olmasaymış ama artık olan olmuş. Terk edilmiş veya yeni ayrılmış sevgililer sürüden ayrılan kuzuya benzer. Durumun farkına varan uyanık bir kurt devreye girince işlem tamam demektir. Yani artık kesilen saçın davasını yapmana gerek yok. Çabuk unutmak istiyorsan konuya iyi tarafından bak, yaşadığınız güzel günlerin anısına dik dur, güçlü ol, kin besleme. Kin beslersen acın artar, acın arttıkcada unutman zorlaşır. Şimdi çık dışarı, şöyle bir piyasa yap, bak bakalım dışarıda hayat nasıl devam ediyor.5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..
işte ben onu bugün tattım.![]()