İlişki sonrası hüzün

seviyorsan özgür bırak gitsin...

DÖNERSE SENİNDİR.
DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR.

eklemek isterim:

dönünceye kadar başkasıyla gezip tozmadıysa tamamdır.Ama gez toz,geri gel ters bana...

Bi şarkı war ya:

Ben senin yanlız kalışlarında tek adresin olamam.diye...

Kafaya takma zaman heşeyin ilacıdır, daha neler çıkar karşına..

Tahminimce çivi çiviyi söker diye düşünüyor karşı taraf. Ama sökmediğini görünce geri gelecektir.. ;)

5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..

işte ben onu bugün tattım.:cry:
geçen sene bende yaşadım bu olayı askere gitmeden.Gerçi benimki 5 sene değildi ama insanı yaralıyor.Ne dense boş aslında ama inan bana geçiyor.

Evlilik hayat boyu birisi ile birlikte olmak istemektir yada başka birisinin onunla birlikte olmasına tahammül edememektir. konu başlığını görünce güldüm ama ne yalan
ilişki sonrası hüzün dedim Haydar Dümenlik konu bu neden kapatmamışlar yöneticiler :D

Aynen katılıyorum :good: al bi paket rondo en iyisi :)

Ben 3 sevgili ewlendirdim benden ayrıldıktan max 1 sene içinde :) ne uğurlu herifim baht,kısmet açıyorum :kop:

yakında ticarete dökeceğim işi :)

:kop::kop::kop:

bence intikam peşinde...;)

5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..
işte ben onu bugün tattım.:cry:
Çok acı bir şey olduğu kesin. Keşke böyle bir şey olmasaymış ama artık olan olmuş. Terk edilmiş veya yeni ayrılmış sevgililer sürüden ayrılan kuzuya benzer. Durumun farkına varan uyanık bir kurt devreye girince işlem tamam demektir. Yani artık kesilen saçın davasını yapmana gerek yok. Çabuk unutmak istiyorsan konuya iyi tarafından bak, yaşadığınız güzel günlerin anısına dik dur, güçlü ol, kin besleme. Kin beslersen acın artar, acın arttıkcada unutman zorlaşır. Şimdi çık dışarı, şöyle bir piyasa yap, bak bakalım dışarıda hayat nasıl devam ediyor.

Seni anlayabiliyorum Melih az bi zaman değil 5 sene birlikte yaptığınız şeyleri, birlikte gittiğiniz mekanlara gittikçe anımsadıkça hep aklına gelecek.

Aramak istersin arayamazsın acaba yanında o mu var dersin huzurunu kaçırmak istemezsin varsın benim huzurum hiç gelmesin diceksin , düşünürsün arasan güçsüz çaresiz dicek aramazsan değersiz sancak uykusuz geceler başlar her gün kalktığında boğazında bi yumruk gibi hatırlatır sana kendini.

Ama güçlü ol ve kendini toparla onsuzda yapabilirim demelisin güçlü hisset kendini zaten dönmek istersede döner sana.

Geri