İlişki sonrası hüzün

Tahminimce çivi çiviyi söker diye düşünüyor karşı taraf. Ama sökmediğini görünce geri gelecektir.. ;)
aynen ;)

Zaman herseyin ilacıdır

valla kardeş allah yardımcın olsun.benimde 5 yıllık bir ilişkim var.bazen aklıma geliyor nişanlımdan ayrılırım diye ama düşüncesi bile beni mahfediyor.geçirdiğin günlerin hatrına sakin ol bianlık sinirle kendinide daha fazla üzüceğin şeyler yapmamaya çalış.oyüzden allah sana sabır versin çok zor bir durum gerçekten ama şuan nekadar üzülme desekte az en azından başka biriyle olması sana biraz olsun teselli olması lazım çünkü 5 yıllık bir ilişkiyi 1 ayda silip atabiliyorsa ve hiçbirşey olmamış gibi başkasıyla beraberse(seni unutmak içinde bunu yapmış olabilir bence sende bi dene) sen kendini boşa üzüyorsun demektir.

5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..

işte ben onu bugün tattım.:cry:

kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin ve gidenin arkasından üzülmeyin. benden tavsiye,atlayın opellerinize,akın alemlere bulun yeni birini göreceksiniz giden hemen unutuluyor.

Hiç kimse unutulmuyor malesef.. Öyle ya da böyle bi şekilde aklına geliyor insanın. Çoo..ook uzun bi zaman geçerse belki unutulur. Şu var şimdi düşündüğünde acı çekiyorsun, ama belli bir aradan sonra gülüp geçebiliyorsun o yanı güzel..

Senin tek ilacın zaman şu anda umarım çabuk atlatırsın bu günlerini..

5 senelik bir ilişkinin bitimi sonrası, kız arkadaşınızın başka biriyle birlikte olmaya başladığını öğrenmek nasıl bir duygudur bilirmisiniz..

işte ben onu bugün tattım.:cry:

Bilirim..... Ve sen yenisini bulmadan onu unutamazsın, ve ne şanslısın ki ileride dönüp buna gülecek yaştasın, sana tavsiyem şu ki şimdi olmayacağına inanmış olsan bile yenisi ve daha iyisi her zaman vardır. Dışarı çık ve onu bul, diğerinin dönmesini bekleme dönersede zaten geri alma şunu unutma ex ten next olmaz. Ve böyle işlerin sonunda zaten hep erkek kazanır

Melihcim Bütün Laflar Söylenenler Boş Gibi Gelsede Aslında Hepsi Kendi içlerinde Dogru Bir Yerde.Yakın Zamanda Biliyosun buna Yakın Acıları Bende Yaşadım.Sanırım Zaman Herşeyin ilacı.Yaşam devam Ediyor Maalesef Onla Yada Onsuz.Bu Hayat Senin Hayatın Onun Sana Yaptıklarının Yaşamını olumsuz olarak Etkilemesine izin verme.Çunku Kimse İçin Degmez Degecek Bir İnsan olsaydı Zaten bunu Sana Yapmazdı.

Ne çok dertli varmış sitede :)

Bir söz vardı "Sen kadehini onun şerefine kaldırırken o belki de başka kollarda" takma kafana sen verdiğin savaşlarda yanında onu görmek isterken o bırakıp karşı cepheye geçtiyse arkasından el sallayacaksın üstüne düşersen kendini yıpratırsın senin değerini zamanla anlayacak kolay mı 5 sene mecbur o kişidede seni arayacak tenini kokunu belki geri dönemk bile isteyecek ama vakit çok geç olacak alısırsın zamanla bu askı tek basına yasamaya paylasmak istemesin kimseyle belki anlatmazsın dostlarına bile, cesit cesit ugras bulursun hayatı yasarsın umarsızca aradan gecen zaman unutturur sana saclarını, yuzunu ve ellerini sadece gulumseyisini ve gozlerini unutamazsın hayatla alay eden, buruk , acı bir gulumseyis ve kocaman, kahverengi, anlam icereni bos bos bakan gozler, geride kalmak zor olsada giden kaybedendir.

Son düzenleme:
:sorry:ıcım sızladi gene of of :sorry:

Geri