İlişki sonrası hüzün

Nerede o Eski Adamlar, Eski kadınlar, Eski Aşklar...hersey gerçek, herşey doğal, herşey kalpten

Şimdi kullan at dönemindeyiz, Naylon sevdaların devri, herşey gibi aşklar da tek kullanımlık

geçmiş olsun kardeş, üzüldüğünle kalır, dert sahibi olursun boşver . Ayrıldığın kız arkadaşına da kızma, sitem etme...kızların maalesef %80-90'nı o yaşlarda kendilerince arayış içine girerler, en iyi eş hangisi diye içgüdüsel olarak. ama bilmezlerki arkalarında en iyiyi ararken kaç tane kırık kalp bırakırlar, dayak yemiş gibi olursun. Emin ol kısa bir süre sonra onuda bırakıcak. ahanda buraya yazıyorum...... moralini yüksek tut.

hoşlandığım başka biri var. tabiki sevmiyorum ama ılgısınden hoşlanıyorum. :) mutluyum. rahat unutuyorum :) gamsız hayat

Bu tarz şeyler her erkeğin hayatında oluyor galiba , zaman her şeyin ilacı merak etme...
Ama en zoru da onun tekrar gelip sana barışmak istemesi. Seviyorsun ama gururunu yıkıp ona evet diyemiyorsun. Boşver neyse :) Böyle durumlarda çıkıp biraz piyasa yapmak bana hep iyi gelir sen de bi dene istersen :)

Geri