İlişki sonrası hüzün

valla hacı aynen yuzumuz guluyor ıcımız kan aglıyor herkesı canı yanmış bı yerde :(
hayat devam edıyor ama nasıl devam edıyor bellı degıl benım ıcın :)

kardeşim hiçbişey umrumda değil artık ben günlerce ağladığımı biliyorum askerdeyim ilk gittiğim zamanlar çok kötü bi yerdeyim ortamım arkadaşım yok gece 12 ye kadar çalıştırıyolar 12 de yatmaya gidiyorum 1 de kalk nöbete git 1 3 nöbet takılır 4 de gelirim yatarım 6 da kalk bide bu dertler her şarkı beni anlatıyodu sanki o zaman ama bitti ALLAHA şükür o günleri atlattım o yüzsüzlede görüştüm izne geldiğimde arkadaşı hala seni seviyo birlikte olmak istiyo dedi yok dedim istemedim o zamanlar bilmiyodum beni aldattığını arkadaşlarım söylememiş öğrenmişler ama böyle yüzsüzleride var işte... ALLAH hepimizi kadın milletinin gazabndan korusun :D

bu olayda neticede aldatma yok, ayrılmışlar ve bir ay sonra bir başkasıyla beraber olmuş.

ayrılan sen olsaydın ve bir ay sonra başkasıyla beraber olsaydın bu yorumlar nasıl olacaktı?

neticede karşılıklı sevgi bir yerde bitiyorsa yapacak birşey yok.

insan o yaşlarda duygularından tam da emin olamıyor, belki o kızcağız da şu an sevdiğini düşünüyordur, neticede bitmiş bir ilişki var, oturup aylarca yas tutmasını beklemek fazla iyimser.

üzücü tabii ki ancak üzüntünü hafifletmek için karşındaki insanı suçlamak çok doğru değil.

Yapılan söylenmez, gelmezmiş dile
Allahtan beklenir kul bilmese de
Kızgınlığım buna, sebep ise de
Sabrım miadını aştı bu gece

Onca gez toz benle,seviyorum de
Sonra git nişanlan bir de ona de
........... değil, nedir bu söyle
Küfrüm edebimi aştı bu gece

Sana son bir sözüm, nasihatım var
Aldığım ahlakla bir terbiyem var
Seni doğurana ana deyip geçmek var
Saygım adabımı tuttu bu gece
Gönlümün romanı bitti bu gece
Hangisine yansam şimdi gün gece
Ömrümden beş yıl gitti bu gece

Hiçbirşeyin arkasından ağlıyacak kadar ulaşılmaz olmadığını düşünüyorum...İstediğinizi elde ettiğiniz zaman farkediyorsunuz bunu...

O duygu nasıldır, o iç yanması nasıldır, o çaresizlik nasıldır bilirim kim ne derse desin o acı kolay kolay dinmez.Allah kolaylık versin zamandan başka hiçbir tedavisi yok..

bu olayda neticede aldatma yok, ayrılmışlar ve bir ay sonra bir başkasıyla beraber olmuş.

ayrılan sen olsaydın ve bir ay sonra başkasıyla beraber olsaydın bu yorumlar nasıl olacaktı?

insan o yaşlarda duygularından tam da emin olamıyor, belki o kızcağız da şu an sevdiğini düşünüyordur, neticede bitmiş bir ilişki var, oturup aylarca yas tutmasını beklemek fazla iyimser.

üzücü tabii ki ancak üzüntünü hafifletmek için karşındaki insanı suçlamak çok doğru değil.

bazı seylerı cozume ulaştıramadıgımız ıcın severek ayrıldık. ve halen benı sevıyor. bende onu. ama olmuyor baska bırı oldumu donusu olmayan bır yola gırıyor

bazı seylerı cozume ulaştıramadıgımız ıcın severek ayrıldık. ve halen benı sevıyor. bende onu. ama olmuyor baska bırı oldumu donusu olmayan bır yola gırıyor

bu yaşlarda gönül o kadar kaygan ki birgün içerisinde bile iki kişiyi sevebiliyor...

bu sebeple bu kadar emin olma diyorum.

Neticede yaşanmış bitmiş, herkesin kendi yoluna gitmesi en doğrusu...

Hayat uzun, bunlar ise gerçekten gelip geçici dertler..

Üzülmemek tabii ki mümkün değil, ama çok fazla karamsarlığa gerek yok...

hayatın draması varsa rondonun kreması var.

arkadaşlar sıkmayın canınızı heleki kız başkasıyla beraberse değermi üzülmeye o üzülüyomuki siz tatlı canınızı sıkıyorsunuz.

allah en hayırlısını sizlere nasip etsin kankalarım benimm..

ya ben bu adamı çok seviyorum ya.. :D

melihcim berat' ın her dediğine üzeri 2 şeklinde katılıyorum..

neyini savunuyosunuz yaaaaa ... hepsi belli ne oldugu.... dişi demek seytan demekk bu kadar acik ve net. aralarindan istisnada cikio tabi

Geri