iphone baskadır kullanmayan bilemez bence al ben çok memnunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türkcell de 99 tl 100mb internetli hali. kamu hattı kullanıyorum ayda 45 geliyor. bu telefonu alırsam kamu hattımdan çıkaracaklarmı beni acaba..benim hesap 99+45=144 görüşmelerim dahil yani. yanlışmıyım ?
telefonun performansini doruklarda kullanan biri degilim.
bu telefon ile nasil 3gb kullaniyorsunuz anlayamadim valla. bir sure kullandim bence igrenc bir telefon. garanti bankasinin sayfasindan internet bankaciligina girmeye calistigimda hafiza dolu bazi uygulamalari kapatin diye hata veriyordu surekli. telefona format attim hafizayi bosalttim butun uygulamalar kapali calistirdim falan yapmadigim sey ve guncelleme kalmadi. sonunda dayanamayip sattim. cok sacma bir telefon. birdaha da android yada ios disinda isletim sistemi olan telefon almam.
evde de wireles var işyerimin olduğu yerdede . zaten günümün bütün çoğunluğu işyerimde geçiyor kalan zaman evde. anca dışarı çıkınca ihtiyaç olursa kullanılır sanırım. şu an i phone 3 kullanıyorum. en çok kullandığım özelliğide 2 işyerim var birine giderken diğerinin güvenlik kamerasına bağlanıp takip ediyorum. ötekine geçersem diğerini telefon aracılığıyla takip ediyorum. yani gene alacağım telefon i phone ama erkenmi davranıyorum kararsız kaldım.
genel olarak konuşuyorum yazık bu kadar paralar verilmez bir telefona üretmeden tüketiyoruz sonra da cari açık diye bas bas bağırıyoruz
şimdi 2500 tl ye telefonu aldık yurtdışından peki karşılığında 2500 tllik telefonuda ihraç ettikmi
zaten hepimiz bilgisayar kullanıyoruz belli bir noktadan sonra bu kadar pahalı telefonlar alo demekten başka bir işe yaramıyor ilk birkaç hafta hevesle kurcalanıyor sonra sadece aloooo
Yalnız verdiğimiz paranın çoğu vergi bu telefonun fiyatı 1200-1600 arasında modeline göre yani bizim memlekette bır telefon parası kadar vergi ödüyoruz yada burdaki satıcılar daha cok koyuyor üzerine