bluetooth'dan müzik gönderilemeyen telefonu almam daha bir kere aldık pişman olduk bir daha tövbe 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galaxy s 2 yı alana kadar iphone benım ıcın vazgecılmezdı.ama sımdı sadece bır telefon.kımseyı kızdırmak gıbı bır nıyetım yok.ıphone ve galaxy s 2 kullanmıs bırı olarak soyluyorum.yerınızde olsam galaxy s e bır bakarım
Turkcell - Vodafone - Avea gibi kurumlardan peşin dışında almazsanız (taksitli) çok yüksek meblaya maloluyor. Ben 2 hafta önce 1400 liraya getirttim yurtdışından 16gb 4s'i. Eğer alacaksanız ekranının sarılık oranına dikkat edin. Bazı parti 4s'ler üretim sırasında oluşan bir hatayla ekranları diğer iphone'lara göre daha sarı oluyor. Arkadaşım ve benim 4s'leri yanyana koyduğumuzda benimki bariz daha beyaz kalıyor. Siri mucizesi de pek ahım şahım birşey değil. Türkçe anlamıyor kesinlikle zaten, orası tartışmasız. Ancak rehberde bi kaç kişinin ismini ingilizce olarak değiştirdim. Ör: David gibi. O zaman anlıyor, baya güzel bir olay.