hırsız bekliyorum

Mekan İzmir, plakalar Ankara. Bu durumda ben hırsızları gazabından bir miktar da olsa yırtmış mı oluyorum? Bir de plakadan evin adresi nasıl bulunuyor. Plakayı yazınca adres bilgilerine ulaşılan bir site var mı?

Mekan İzmir, plakalar Ankara. Bu durumda ben hırsızları gazabından bir miktar da olsa yırtmış mı oluyorum? Bir de plakadan evin adresi nasıl bulunuyor. Plakayı yazınca adres bilgilerine ulaşılan bir site var mı?
adamlar emniyeti ele geçirmiş sen siteden bahsediyorsun

adamlar emniyeti ele geçirmiş sen siteden bahsediyorsun
Ne yani bu işin içerisinde polisler de mi var? Bu büyük bir saçmalık. Bu suçlama doğruysa vay halimize. Resmen vatandaşa yokuş, hırsıza kıyak durumu. Ör; Pasaportlarımızı uzatmaya gittiğimde illa pasaport sahibi olan eşin ve kızın da gelecek diyorlar. Yahu zaten bu pasaportları onlara çıkartan benim, elimde ve arşivinizde resmi yazılar var, üstelik pasaportlar zaten daha evvelden çıkartılmış.

ewet plakamı siliyim biraz geç oldu ama ya alarm vardı ama sesi az çıkıyordu onuda en kısa zamanda değiştiricem 2 tane indash gitti walla içim onun için bekledim ama yakalasaydım verecektim sopayı sonra opelim net üyelerine hediye edicektim

benim dayımın başına gelen olay, liseden arkadaşı başkomiser, kendisi de diş hekimi. teybini çaldırıyor. arıyor arkadaşını, modelini soyle getırteyım aksam diyor başkomiser. yaptırım olmayınca bu ısler malesef boyle yuruyor demiş. dayım da lanet olsun deyip kapatmış telefonu. aksam teybını eve gondermışler...

cok gecmıs olsun alarm ve fılm yaptırın derım gercı hırsıza kılıt olmaz

alarm taktırdın.. araça eklediginiz aksesuarları kaskoya değeriyle beraber belirtin (faturanız en fazla yıllık 50 lira falan oynar..) içiniz rahat şekilde takılın.. yada varsa özel kapalı otoparka koyun aracınızı yıkama derdi renk solma derdi de biter..

ALLAH yardımcımız olsun ...
hırsızı düşünmek bile istemiyorum...
arabam garajda..
bak şimdi huylandım yaaaaa.:(

Geri