Günaha sokmayan diş macunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yahu bu tüccarın uyanıklığına inanıp bunları alanlara ve o adamı zengin edenlere müstehak. ben de bi abdestmatik yapayım yahu sok kolunu bacağını abdestini otomatik alsın ama islami usulde alsın.

tövbe tövbe...
GEÇ KALDIN GALİBA
Avustralya’da, AACE WORLDWIDE şirketi tarafından satışa sunulan makinenin çok yer kaplamadığı, kurulumunun ve bakımının da çok kolay olduğu vurgulanıyor.
Abdest alma otomatı, kulak, ağız ve yüz yıkama ünitesi ile kolun dirseğe, ayaklarında bileklere kadar yıkanmasını sağlayan üç ayrı üniteden oluşuyor.
231633.jpg

Hijyenik, rahat ve çabuk abdest almayı sağlayan cihazın sudan da tasarruf sağladığı belirtiliyor. Abdest alma otomatı, hızlı ve verimli bir yıkamanın yanında, kurulama işlemini de yapıyor.

Benzin alırken, vergi yatırırken milletce hep günaha giriyoruz. Acaba yurt dışında ihtiyaç fazlası, ithal edilebilecek, insanı günaha sokmayan, helal maliye bakanı var mı? İthal etselere de herkes rahatlasa.
:D:D:D

Cengiz abi adama ihtiyaç varmı:D
tükanı kapatıp geliyim istanbula:):)
neden olmasın çember sakalı uzat şimdiden :D sende de potansiyel var gibi gözüküyor :D işi kıvırabiliriz sanırım.......(ALLAH YAZDIYSA BOZSUN)
bu sakal ısıne fazla taktım sananlar olabılır sakalla takiye yapanlardan muzdaripiz milletçe yoksa sakal da Bırakırlar,tef de calarlar umrumuzda olmaz
kendilerini kandırmadıkları sürece zira sadece kendilerini kandırıyorlar neyse neyse maksadı aşacağım zor tutuyorum kendimi :mad:

Geri