Günaha sokmayan diş macunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oo abi ii maaş alıyomusun:D:D:D

allah daha çok versin inşallah...
:D zaten ıyı maaş aldığımdan dikili ağacım yok,benzin,bira,sigara arada kanat
tüm yaşantımız bundan ibaret elalemin emeklileri dünya turuna çıkıyor neyse adamcağız iyi ki bu diş macununu getirmiş memleket kalkınır hiç olmazsa :D ama getirdiği memleket?!.... bizimki önemli değil zaten ;)

:D zaten ıyı maaş aldığımdan dikili ağacım yok,benzin,bira,sigara arada kanat
tüm yaşantımız bundan ibaret elalemin emeklileri dünya turuna çıkıyor neyse adamcağız iyi ki bu diş macununu getirmiş memleket kalkınır hiç olmazsa :D ama getirdiği memleket?!.... bizimki önemli değil zaten ;)

aaa sigara hariç aynı şeylere para harcıyoz abi tesadüfe bak:D:D:D

Zaten memleketteki insanlar bunca zamandır bu ürün olmadığı için dişlerini fırçalamıyodu şimdi bu geldiya herkez fırçalar,
yanlız benim aklıma 1 ürün geldi ama şimdi burda söylenmez tövbe yarabbim ya:( :(
Şu hale bakarmısınız resmen dini ticarete çevirmek ya yuh artık ya yuh yuh yuh :mad: :mad: :mad: :mad:

ilginç neler yapılıyor ya dünyada hey Allah ım ... paylaşım için tşkler...

Bende günaha sokmayan küfür bulacam, az kaldı.

Enterasan Tebrik Etmek Lazim Girişimci Zekasi Işine Gelmeyen Almaz Zorla Satmiyorlar Her Halde

hehehee helal olsun ama düşünmüşler adamalr:):D

yahu bu tüccarın uyanıklığına inanıp bunları alanlara ve o adamı zengin edenlere müstehak. ben de bi abdestmatik yapayım yahu sok kolunu bacağını abdestini otomatik alsın ama islami usulde alsın.

tövbe tövbe...

yahu bu tüccarın uyanıklığına inanıp bunları alanlara ve o adamı zengin edenlere müstehak. ben de bi abdestmatik yapayım yahu sok kolunu bacağını abdestini otomatik alsın ama islami usulde alsın.

tövbe tövbe...

yakında çıkar merak etme:D

Geri