Full istasyonundan dizel

oguzbaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1,3 ctdi arabayı yeni aldığım için yaklaşık 3000 km dizeli shell den alıyorum.
Duygusal sebeplerden dolayı full istasyonundan almak geliyor içimden fakat karar veremiyorum aranızda kullanan varmı memnuniyet derecesini anlatırsa sevinirim:)))

Ben araştırdım ve kullanıyorum performansı da güzel.

bende ara sıra lukoil full kadoil bunlardan alıyorum memnunum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama genellikle opet kullanıyorum..

Performansını bilemem fakat biz sürekli araçlara dizelide,benzidie,lpg'yide devamlı full'den alıyoruz bi sıkıntı yaşamadık şuana kadar.Ama bu hiç yaşanmıyacak değil.Birazda istasyona bağlı...

5-6 depo ben de almıştım
daha sonra egzoz çıkışı fazlaca karardı siyah duman nedeniyle.
performans vs kaybı yoktu.
shelle döndüm tekrar.siyahlık da gitti.

benzinli aracımda tereddütsüz kullanıyorum ama dizel aracımda gözüm almıyor ne yalan söyleyim dizel zaten az yakıyor macera aramaya gerek yok bence eski tip dizel motorlu aracım olsaydı her türlü alırdım yeni tip motorlarda ne olacağı belli olmaz yakıt konusunda biraz seçici oluyorlar

dayıma corsa dizel aldığımızdan bu yana yani 1 sene'den fazla oldu hep full'den alıyoruz. hiç sıkıntı yaşamadık. gazıda sağlam. bizim vectra opetten alıyorum safranbolu 1 depo gazla 340 km yapıyor. full'den doldurdum yine 340 km yaptı...

ilk kez yenibosna fullden doldurdum lpgyi aracım traktör gibi bir haftadır bir daha asla fullden almam deponun bitmesini bekliyorum :(

yenibosna full den uzakdurun bende de sorun oldu 3 ay once :(

6 aydır Dizel FULL Alıyorum her ay 1 1.5 ddepo kullanıyorum shell le arasında fark yok aynı yakmakta tamamen istasyona bağlı bencede istasyon deposu sorunlu ise mazot sıkıntı yapar sorun yaşadığın istasyonu değişin bence FULL Kötü yakıt satsa Diğer Firmlara Göz Yumarmı Sanıyorsunuz Reklamları ile aşağıladı bide fark etmişinizdir OPET tektip mazot satardı oda aynı mazotu 10 kuruş indirimli olarak 2 tip yaptı neticede Aynı Yakıt Ama Fazla Para Vermek Size Kalmış FULL Fİyatları Geri Çekilmesinde Faydalı Olacaktır Bence

Geri