Fulda Carat Exelero(performans lastiği)kullanan oldumu?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasang

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Ocak 2007
Mesajlar
964
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Fulda Carat Exelero almayı düşünüyorumda!kullanmış olan varmı?varsa lastiğin performansı hakkında biraz bilgi rica etsemm!
 
Lastiği kullanmadım ama Fulda'nın Goodyear'ın alt markası olduğunu söyleyebilirim.Kalite açısından endişen olmasın yani...Yalnız 240 Km/h'u geçmeyeceksen Progresso modeli yeterli olur, Exelero 270-300 Km/h için... :)
 
Daha öncekiler Fulda idi..

Dostum dana önce kullandığım lastikler fuldaydı iyiydide, şu an michelin kullanıyorum mukayese istersen michelin çok daha iyi.... seçim yap dersende michelin..
 
bana kalsa michelin goodyear yada bridgestone markalarından birini seç derim
 
skyeye' Alıntı:
Lastiği kullanmadım ama Fulda'nın Goodyear'ın alt markası olduğunu söyleyebilirim.Kalite açısından endişen olmasın yani...Yalnız 240 Km/h'u geçmeyeceksen Progresso modeli yeterli olur, Exelero 270-300 Km/h için... :)
Progresso nun 195-45/16 sı yok!exeleronun deseni felan çok hoş duruyoo bi kaç kişide fena olmadığını söledii!satan kişide arkadaşım fena lastik deil diyoo amaa kullanmış birisinden fikir alıyım dedim!yağmurda ve kuruda performansı ii olduğu söleniyo!tabi bunu fuldanın kendi sitesii sölüyoo:)
 
mıchelın derim başka da demem
 
lassa ndn tercih etmiyorsunuz.
 
Fulda kullandım daha önce. Güzel lastik.Yoltutuşuda gayet iyi.
 
Arkadaşım kullanmıştı fena değil diyor fulda için
 
tanınmıs test edilmiş lastik o kadar para veriyon mesela goodyear f1 al
 
Geri
Üst