Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lastiği kullanmadım ama Fulda'nın Goodyear'ın alt markası olduğunu söyleyebilirim.Kalite açısından endişen olmasın yani...Yalnız 240 Km/h'u geçmeyeceksen Progresso modeli yeterli olur, Exelero 270-300 Km/h için...
Dostum dana önce kullandığım lastikler fuldaydı iyiydide, şu an michelin kullanıyorum mukayese istersen michelin çok daha iyi.... seçim yap dersende michelin..
Lastiği kullanmadım ama Fulda'nın Goodyear'ın alt markası olduğunu söyleyebilirim.Kalite açısından endişen olmasın yani...Yalnız 240 Km/h'u geçmeyeceksen Progresso modeli yeterli olur, Exelero 270-300 Km/h için...
Progresso nun 195-45/16 sı yok!exeleronun deseni felan çok hoş duruyoo bi kaç kişide fena olmadığını söledii!satan kişide arkadaşım fena lastik deil diyoo amaa kullanmış birisinden fikir alıyım dedim!yağmurda ve kuruda performansı ii olduğu söleniyo!tabi bunu fuldanın kendi sitesii sölüyoo