90 -100 km hızla 20 metrenin altında vay be dünya rekoru olsa gerek![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 -100 km hızla 20 metrenin altında vay be dünya rekoru olsa gerek![]()
Toprakda frenlemede genelde kaymak daha iyidir abs ile durması zor olur. Asfaltta ise slick lastikler kullanıyorlar bu lastikleri kitlemesi çok zordur.Kısaca onlarda gerek yok.benım bıldıgım kadarıyla abs olmuyan arabalar kuruda ıyı duruyor dıyorlar ama yamurda kayıyor abs lı arabalar yamurda ıyımıs pekı neden rallı arabalarında abs yok sol ayak kullandıkları ıcınmıı ? kımsenın kafasını karıstırmak ıstemem yanı bu benım bıldıgım belkı dogru belkı yanlıs karar sızınsaygılar
Evet durma mesafesini kastediyorum ve iddia ediyorum olamaz. ABS'siz fren lastik durumuna göre düşük hızlarda bile kızaklamaya sebep olur, durma mesafeside uzar. Ayrıca ben iyi niyetimle tahmini rakamlar vermişim millet tutmuş bunun üzerine yorum yapmış. Yol şartlarını ve lastik şartlarını biliyormusunda 25 metreden fazladır diyosun. Belki yokuş yukarı çıkıyordu araç, veya lastikler çok iyiydi. Yada hız 100 değil 80 idi. Ne olmuş yani çok mu önemli burda 20 veya 30 olması...
Kesin rakam veremem ama 20m'den azdı sanırım... O frenler çok kazadan kurtardı beni zamanında. Eğer şüphen varsa kontrol ettir kurtul. ABS'siz bir Doblo freni ABS'li Vectra freninden iyi olamaz hiçbir zaman bence...
ben burda kimseyi küçük düşürmek için bi şeylerler yazmıyorum ama bu formdan bilgi almak için okuyan yüzlerce hatda binlerce kişi yanlış bilgileniyor 100 km hızlan giden herhangi bi arac ister porsche olsun bmw yada opel hiç farketmez 40 mt. aşağısı yalan olur onu için yazarken lütven bilinçli ve mantıklı yazalım.
bizim insanımız cabuk inanır vay be adamın arabası bu hızda giderken şu mesafede durmuş benimkinde acaba bi problemmi var diye düşünür.
kusura bakma yanlışda anlama ama gercek bu