Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak sende demi aynı model var. sertan sensörü benimgibi yukarı koysan daha iyi olur. Hem görüş açısında değil hemde yolda giderken arka tuşa basıp sistemi açması kapaması çok daha kolay.
Burak sende demi aynı model var. sertan sensörü benimgibi yukarı koysan daha iyi olur. Hem görüş açısında değil hemde yolda giderken arka tuşa basıp sistemi açması kapaması çok daha kolay.
bende buraya cam usttune koymusum ustunde acma kapama dugmesı var sadece karanlık ortamlarda yanıyor folow me özellıgı yok 35 ytl almıstım gecen sene yazın
yaw ben bu otosens sin sitesine girdim al 90 modelini inceledim benimkisinin aynısı ama bende neden fallow me özelliği yok onu nasıl yapacaz cengiz biraz yardımcı olursan sevinirim...
KULLANIM ŞEKLİ Kontak açıkken sensörün arkasındaki gizli tuşu kullanarak 11 farklı mod ta sistemi çalıştırabilir ve kendi ayarladığınız ışık seviyesinde park ve kısa farlarınızın çalışmasını sağlayabilirsiniz. MOD 1: Sensörün arkasındaki tuşa 1 defa basıp bırakırsanız.Sistem açık ise kapanma sinyali verip devre dışı kalacaktır. Kapalı ise devreye girecektir. Devreye girdiğinde park ışıklarınızı 4 saniye açık tutar. MOD 2: Sensörün arkasındaki tuşa 2 defa basıp bırakırsanız. Sistem kendi ayarladığınız ışık seviyesinde park ve kısa farlarınızı açıp kapamaya başlayacaktır.
Park ışık ayarı nasıl yapılır? Park ışıklarınızın yanmasını istediğiniz bir aydınlıkta sensörün arkasındaki tuşa yaklaşık 2 saniye basili tuttuğunuzda gösterge aydınlatmanızın ilk sinyalinde elinizi tuştan çekiniz. Sistem o an ortamdaki ışık seviyesini hafızasına kayıt edecektir. Kısa far ayarı nasıl yapılır? Kısa farlarınızın yanmasını istediğiniz bir aydınlıkta sensörün arkasındaki tuşa yaklaşık 5 saniye basili tuttunuz. Gösterge ışıklarınız önce park ışık seviyesi için sinyal verdiğinde tuşa basmaya devam edip ikinci sinyal den sonra elinizi tuştan çekiniz. Sistem o an ortamdaki ışık seviyesini hafızasına kayıt edecektir. MOD 3: Sensörün arkasındaki tuşa 3 defa basıp bırakırsanız. Sistem hafızasına kayıtlı olan standart ayarları kullanacaktır. Bu mod ta park ve kısa farlarınızın yanma seviyesi en yüksek ayardadır. MOD 4: Sensörün arkasındaki tuşa 4 defa basıp bırakırsanız. Sistem hafızasına kayıtlı olan standart ayarları kullanacaktır. Bu mod ta park ve kısa farlarınızın yanma seviyesi orta ayardadır. MOD 5: Sensörün arkasındaki tuşa 5 defa basıp bırakırsanız. Sistem hafızasına kayıtlı olan standart ayarları kullanacaktır. Bu mod ta park ve kısa farlarınızın yanma seviyesi en düşük ayardadır. KURULUM AYARLARI Kurulum ayarları aracınızın özelliğine ve sizin tercihinize göre 1 kere yapılması yeterlidir.Kurumlum ayarlarını istediğiniz zaman sizde kolayca değiştirebilirsiniz.
MOD 6: Sensörün arkasındaki tuşa 6 defa basıp bırakırsanız. Sistemin yol gösterme süresi 5 saniye olarak ayarlanır. MOD 7: Sensörün arkasındaki tuşa 7 defa basıp bırakırsanız. Sistemin yol gösterme süresi 10 saniye olarak ayarlanır. MOD 8: Sensörün arkasındaki tuşa 8 defa basıp bırakırsanız. Sistemin yol gösterme süresi 15 saniye olarak ayarlanır.
MOD 9: Sensörün arkasındaki tuşa 9 defa basıp bırakırsanız.Sistem kontağı açtıktan sonra marşa basarken farlarınızın kapalı kalması için 5saniye sonra devreye girer. MOD 10: Sensörün arkasındaki tuşa 10 defa basıp bırakırsanız.Sistem kontağı açtıktan sonra marşa basarken farlarınızın kapalı kalması için 7saniye sonra devreye girer. MOD 11: Sensörün arkasındaki tuşa 11 defa basıp bırakırsanız.Sistem kontağı açtıktan sonra marşa basarken farlarınızın kapalı kalması için 9 saniye sonra devreye girer.