Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
babam karabukteki bir magazaya gönderılmıştı evımızde safranboluda olduğu için patron ayda 2 depo vermıştı araba o ara benzinliydi tüp taktırınca 3 dıse dusunce gıdıp fullerdık
Eskiden hep full depoyla gezerdik. Bir çizgi indikçe doldururduk. Benzine zam geldikçe önce yarım depoda tutmaya başladık. Altına indikçe aldık. Sonra ışık yandıkça yarım depoya doldurmaya başladık. Şimdi ışık yandıkça 50 liralık alıyoruz oda çeyrek depo yapıyor zaten
Bende eğer parasını babamdan almayacaksam 20 liralık alırım. Ama babamdan alacaksam. Telefon ederim benzin alıyorum 50 mi 100 mü genelde 50 der Tabi uzun yolculuk öncesi fulleriz onun zevki ayrıdır
5 tl almıstım en düşüşk o bazen doganıma 7-9 lira oluyor bozuk ne gelirse yemekden kalan şirkete geri gitmesin diye öyle yapıyorum ama en cok opel de zoruma gitmişti vectrayla geliyorum ses var eksoz var görüntüde var ama lpg 5 tl
Gençken en düşük aldığımda 9.20 litre oluyordu.Rakamı hatırlamıyorum 15-16 sene önce idi. Genelde ışığı yaktırmadan yarım depoya gelmeden üstünü tamamlatıp 60-80 tl tutuyor full yaptırıyorum.Kontağı çevirince o güzelim ibre ful çentiğinin de az ilersinde zımba gibi durunca psikolojim düzeliyor.