En Az Kaç TL ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuSpect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her seferinde deposunu fulleyen var mı acaba ben de bunu merak ediyorum.

Ben hep doldur boşalt yaparım. Yani hep full :)

babam karabukteki bir magazaya gönderılmıştı evımızde safranboluda olduğu için patron ayda 2 depo vermıştı araba o ara benzinliydi tüp taktırınca 3 dıse dusunce gıdıp fullerdık :)

Ben 10 liralık alıyorum utanıyorum valla neler varmış :D:D

Hee bu arada 10 liralık benzın + köpüklü yıkama yaptırıyorum benzınlıkte :kop:

Eskiden hep full depoyla gezerdik. Bir çizgi indikçe doldururduk. Benzine zam geldikçe önce yarım depoda tutmaya başladık. Altına indikçe aldık. Sonra ışık yandıkça yarım depoya doldurmaya başladık. Şimdi ışık yandıkça 50 liralık alıyoruz oda çeyrek depo yapıyor zaten :D
Bende eğer parasını babamdan almayacaksam 20 liralık alırım. Ama babamdan alacaksam. Telefon ederim benzin alıyorum 50 mi 100 mü :D genelde 50 der :D Tabi uzun yolculuk öncesi fulleriz onun zevki ayrıdır :D

Henüz ehliyetm olmasa bile babmla gittiğmzde 15 liralk almıştık o da kiralık arabaya hyundai getz babmn bilerk kasaya beni gönderdiiğini hatırlıyorm :D

5 tl almıstım en düşüşk o bazen doganıma 7-9 lira oluyor bozuk ne gelirse yemekden kalan şirkete geri gitmesin diye öyle yapıyorum ama en cok opel de zoruma gitmişti vectrayla geliyorum ses var eksoz var görüntüde var ama lpg 5 tl :):):)

var. babam. hastasıyım :D arada benim arabayada el etıyor 10 numara :D

Gençken en düşük aldığımda 9.20 litre oluyordu.Rakamı hatırlamıyorum 15-16 sene önce idi. Genelde ışığı yaktırmadan yarım depoya gelmeden üstünü tamamlatıp 60-80 tl tutuyor full yaptırıyorum.Kontağı çevirince o güzelim ibre ful çentiğinin de az ilersinde zımba gibi durunca psikolojim düzeliyor.

biz her gittimizde 20 tl lpg 20 tl benzin alırız fazla kullanmadıgımız için az alırız ama uzun yol olursa fulleriz :)

Geri