En Az Kaç TL ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuSpect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatımda hiç 100TL'nin altında benzin, 50TL'nin altında LPG almadım. Fakat mecbur kalırsam 1 TL'lik bile alırım parası ile değilmi bunlar utanılacak sıkılacak bir şey değil ne yani, Mandıraya gittğimizde 100gr peynir ver diyinince utanmammı gerekiyor. O kadar ihtiyacım var demekki.

İşte bu sözün bittiği yerdir.

5,25 tl lik aldım :) oda benzin ışığı sönsün diyeydi :D Öğrencilik zor yaa

Ayda 1 kere 50 tl mazot alıyorum 1 ay yetiyor ama en az 10tl benzin almıştım Astram varken :D:D

Her seferinde deposunu fulleyen var mı acaba ben de bunu merak ediyorum.

Yakında güvenilecek benzin istasyonu olmadığından genelde fullerim. Geçen gün Sivas'a girerken fullledim, 60 km kadar dolaştım, dönüş yolunda depodan eksilmiştir diye gene fulledim ama bu sefer 8 tl gibi komik bir rakam ortaya çıktı.

en az 5 kere 5 TL lik doldurdum.Benzin fiyatları malum.Birde parasız kalınca yapacak bişey yok :)

Her seferinde deposunu fulleyen var mı acaba ben de bunu merak ediyorum.

10 tane şirket aracım var, hepsinde de taşıtmatik sınırsız var.
gidiyorum benzinciye fulle patron diyorum okadar keyif veriyorki anlatamam. :)

aynı benzinciye bazen kendi özel arabamla gidiyorum,
Abi 10-20TL attırı ver diyorum buda çok koyuyor, adam tanıdı artık benı birşey demiyor ilk zamanlar herzaman fulllerden şimdi niye bu arabaya cimrilik yapıyorsun demişti sonra durumu anlayınca hak verdi.

---------

Arabayı ilk aldıgım zamanlarda ilk benzin alışı full yaptırmıştım, ondan sonra hergün farklı benzincilere girdim fulle patron dedim. keyfini alıyorum ama adam abi depo zaten doluymuş 10liralık aldı dedikçe, haa benım ibre bozuk herhalde diyip durdum :):)

en az 5 tl aldım ancak birkeresinde 20 tl aldım yanımda nakit hiç yoktu kart çekmeye girdim limit dolmuş dumur oldum kaldım.Bir arkadaşımı aradım yetiş diye Allahtan yakınlardaymış :)

Geri