En Az Kaç TL ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SuSpect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en az 10 almıştım :D

Buda yüzsüzlükte son nokta herhalde :kop:

hemde nasıl. utancımdan yere bişey düşürmüşte arıomuş gibi torpidonun altından çıkarmadım takii benzinlikten çıkıp gecenin karanlığına karışana kadar:D

bir tanıdık var, taunus'a 20 liralık benzin (yada gaz hatırlamıyorum) alırken benzinliğe gelen RX7 10 liralık benzin almıştı,
bizim tanıdık aracın tavanına vurup "kıymetini bil kıymetini..." demişti :D :D

3 defa mazot aldım :D 30 20 20 :D

Ehliyetim yok ama yine abimle falan çıktığımızda en az 20 Liralık almışımdır. :D O'da lamba en çok 5 dakika sönüyor sonra yine yanıyor.. :D

Bundan 5-6 sene önce cebimde param var sanıp daldım petrole.hesapta 20 liralık gaz var ama elimi cebime attım cebimde 5 lira var.Abi dedim bu kadar koy :D o da gülümsedi... Mesleğe başladıktan sonra 20 tl den aşağı koymadım.

Başımdan geçen ilginç bir olayda şu:

Normalde bizim lpg li araçlar yaklaşık 70 liraya doluyor biliyorsunuz.Babamın Transporter5 i aldım baktım depo boş.Gittim petrole fulle abi dedim.ne bileyim ben 220 tl lik mazot alacağını.Karttan çektirdim ama içim acımıştı.Tek çekim üzücü oluyor :)

20 tl den aşşa almam param yok diye utanma değil arabaya biniyorum 20 tl'm yok demeleri koyar bana ya :S yoksada almam kalsın kaldığı yerde binmem

vectra varken yazın ozaman 2008 yazı idi ve en güzel yaz tatilimdi diyebilirim vectra altımda filtre takılı daha ne olsun malatya gecelerine akıyorum :) tabi öss yi kazandığım için yetenek sınavına gircem tatile gidemedik bütün yaz malatyadaydım ama 3.2 ytl den bi keresinde 35 ytl lik almıştım gazlıyodum habire:) bazen 10 ytl lik aldığım bile oldu son 2 aydır astraya 15 ytl nin aşağısını atmıyorum:) 100 ytl lik 1 hafta zor gidiyo

hep dusundugum birseyy bazen pompacıların kasa fişlerine bakıyorum 3 lira 5 lira 10 lira diyorum ya bunlar boyle yakıt almaya utanmıyorlarmı dıye

ben hiç 20tl den asagıya almadım onuda alırken utanıyorum utanılmayacak gibi degilki 20tlye 6lt benzin anca ediyor oda pompayı sokmasıyla cıkartması bir anda oluyor

Hayatımda hiç 100TL'nin altında benzin, 50TL'nin altında LPG almadım. Fakat mecbur kalırsam 1 TL'lik bile alırım parası ile değilmi bunlar utanılacak sıkılacak bir şey değil ne yani, Mandıraya gittğimizde 100gr peynir ver diyinince utanmammı gerekiyor. O kadar ihtiyacım var demekki.

Geri