Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaz başlarında titreme, stop etme, rölanti dengesizliğinden kaynaklı egr yi söküp temizledim. sadece stop etme sorunu ortadan kalktı. oda sanki tekrarlıyacakmış gibiydi. Ancak 2 ay öncesi yine stop etmeye başladı şehir içinde bişey yok ama çevre yolu gibi biraz hız yaptığım yerlerde kırmızı ışıkta veya debriyaja bastığım anda stop ediyor. bende tuttum egr nin fişini çektim. Yaklaşık 200 km yol yaptım. arıza ışığı yandı. titreme demeyeyim silkeleme diyeyim biraz azaldı. stop etme yok. rölanti dengesizliği devam ediyor. yakıtı ölçmedim. Arasına sac koyup iptal etsemmi etmesemmi bilemedim.
Nadir abi çek fişi bitir işi dene en azından. fark olacaktır.
Vaziyet öyle çekeceğiz sanırım ama benim aracın motorunda silkemele dengesiz çalışma titreme filan hiç yok. tıntın çalışıyor maşallah maşallah diyorum çünkü her an bir pislik yapacak gibi geliyor bana
Vaziyet öyle çekeceğiz sanırım ama benim aracın motorunda silkemele dengesiz çalışma titreme filan hiç yok. tıntın çalışıyor maşallah maşallah diyorum çünkü her an bir pislik yapacak gibi geliyor bana
aynen bende bu egr yi icat edeni...ben geçenlerde temizlettm bi özel serviste hatta zor kurtardık falan dediler manifold falan neredeyse tıkanma üzereymş söküp onuda temizlediler cok kurum dolmus.sordum servise bunun iptal edelim diye olmaz arıza ışığını yakar dediler aslında işine geliyor onlarında iptal olmaması.ama kafayı koydum biraz araştırdım kendim iptal edicem bi bos zamanımda sökücem araya kutu coladan conta kesicem ama arstıdıgım kadarıyla komple kapatıyolar iki deliği ozaman hiç bir anlamı kalmaz ha fişi sökmüssn ha iki deliği kapatmıssn gene arıza yakacaktır ben bi deliği acık bırakıcm
Zaten buna benzer uygulamaların tek amacı var oda çevre ya değilse bu uygulamaların araca bir artısının olduğunu sanmıyorum. Kat mesele... hem araca yük hemde anasının nikahına para eden bir parça bu erg denen illet de aynı mantık aracın yakmadığı yakıtı zararsız getirmek adına dönüp dolaştırıyor tabi bu dönüp dolanmanın bedeli de araca kurum olarak kalıyor. Oysa bu illetlere para harcayana kadar motor teknolojisi elektrikli araçlar üzerine yatırımlar yapılsa çoktan uzunca yollar alınmış idi. Tabi buda sömürgecilerin işine gelmeyecek çünkü benzin satamayacak motor mekanik parçaları ellerinde patlayacak o yüzden insanlara döşemeye devam ediyorlar.
aynen katılıyorum abi sana.
valla ben bu egr yi kafaya koydum iptal edicm sonrada kat iptal ettircm abi benzinlide okadar farf etmiyor ama dizelde motoru resmen boguyor
aynen katılıyorum abi sana.
valla ben bu egr yi kafaya koydum iptal edicm sonrada kat iptal ettircm abi benzinlide okadar farf etmiyor ama dizelde motoru resmen boguyor