egr iptali

ben şimdi opcom siparişi verdim ağrıza yakarsa silicem ve elektronik olarak opcomdan iptal mümkünse elektronik olarakta kapatıcam

ben şimdi opcom siparişi verdim ağrıza yakarsa silicem ve elektronik olarak opcomdan iptal mümkünse elektronik olarakta kapatıcam

Olmaz. Sadece acma-kapatma testi yaptirabilirsin. Elektronik olarak kapatmaya komik rakamlar istiyor mapping ciler. Ben denemelik fisini cektigimde yaklasik 2 bucuk saat sonra yandi lamba. DTI lardaki gibi ariza durumunda safe e gecmiyor bizimkiler normal kullanima devam. Conta ile kapatip tuttugum loglar da egr rutin degerlerinde seyrediyor, lamba da yakmadi.

Tapatalk Pro

ılk basta 1 dk yandı sonra düzeldi kontagı ac kapat yapınca

Havalar biraz düzelsin bende bu fiş olayını bir deneyeceğim. Bakalım ne olacak?

dene hocam zararı yok yararı var
benımkı yarım ıptal oldu bos bı gunumde tam ıptal yapıcam fişi çekmiştim bugun tek gozu kor conta taktım yanlıslıkla bıdahakıne tam kor conta yapcam

Zaten araba da kat yok birde bunu sökeyim bakalım durum ne olacak?

nadir abi kat kat gidiyoz walla elin almanı yapmış biz de söküyoruz türküz ya onlardan daha iyi biliyoz :)

Olmaz. Sadece acma-kapatma testi yaptirabilirsin. Elektronik olarak kapatmaya komik rakamlar istiyor mapping ciler. Ben denemelik fisini cektigimde yaklasik 2 bucuk saat sonra yandi lamba. DTI lardaki gibi ariza durumunda safe e gecmiyor bizimkiler normal kullanima devam. Conta ile kapatip tuttugum loglar da egr rutin degerlerinde seyrediyor, lamba da yakmadi.

Tapatalk Pro

mape gerek yok servis tech2 ile 80 tlye kapayabiliyor ama 2 motor seçeneğinde var bu benimkine baktılar yapılabilir dediler

mape gerek yok servis tech2 ile 80 tlye kapayabiliyor ama 2 motor seçeneğinde var bu benimkine baktılar yapılabilir dediler

Sendeki dth bendeki dtj, bende dedigim gibi. Diger motor hangisi acaba ?

Tapatalk Pro

Geri