egr iptali

Cok iyimis o konuda bak benim arabada cok iyi hem triger yok zincirli hemde buji yok :) buji, buji kablosu, bobin masrafim yok :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) Ya kırılırsa zincir :D

videodaki gibi iptal mümkün değil linkteki valf iki parçadan oluşuyor zaten benim fotodaki ilk parça kolay sökülüyor fakat alttaki parçayı sökemedim

EGR Valve for your OPEL CORSA D 1.3 CDTI (75Hp)

bu arada benim iptalden sonra 100 kmde 4.8e düştü yakıt yani 0.2 lt daha az yakar oldu birde o ilk kalkıştaki gideyim mi gitmeyeyim mi diye astımlı hastalar gibi yapması artık yok

senınkınde ıptal yontemı farklı oluyor benım ustanın dukkanında topluyorlar sımdı arkadasın corsayı buyuk ıhtımal onadada ıptal edecekler musaıt olursa sorarım nasıl yaptıklarını

Çağatay dün akşam senin bu konu sayesinde baya bir derinlemesine inceledim bu konuyu. Aracın güç bağlamında farklılık olacağı kesin gibi ama yazınımsal olarak araç üzerinde bir değişim yada bir sorun yaratır mı? işte orasını bilmiyorum. Bazı bilgiler de kesin kez olması gerek denmesine karşın bazı forumlar da olsa da hoş olmasa da hoş bir hava var. Ama derinlemesine incelenmesi gereken bir konu hava ısınır ise bende aracım da bir kaç deneme yapacağım bu konu hakkında.

senınkınde ıptal yontemı farklı oluyor benım ustanın dukkanında topluyorlar sımdı arkadasın corsayı buyuk ıhtımal onadada ıptal edecekler musaıt olursa sorarım nasıl yaptıklarını

çok iyi olur o ikinci fotodaki meretim torks vidaları arkada torks alyenle zorladım alyen dişleri bozuldu:)

Çağatay dün akşam senin bu konu sayesinde baya bir derinlemesine inceledim bu konuyu. Aracın güç bağlamında farklılık olacağı kesin gibi ama yazınımsal olarak araç üzerinde bir değişim yada bir sorun yaratır mı? işte orasını bilmiyorum. Bazı bilgiler de kesin kez olması gerek denmesine karşın bazı forumlar da olsa da hoş olmasa da hoş bir hava var. Ama derinlemesine incelenmesi gereken bir konu hava ısınır ise bende aracım da bir kaç deneme yapacağım bu konu hakkında.

abi ben sıkıntı yaşamadım evde duruyor selonoid valf:)

ne demek fırsat bulursam tabiki uğrarım

bugun ıptal yaptım ama ben tek delik iptal ettim vıdeoyu unutmusum acaba avantaj ve dezavantajı olurmu bırdaha sokup komple ıptal etmem gerekecek

sizi gidi EGR EKTOMİ ciler sizi :D

bugun ıptal yaptım ama ben tek delik iptal ettim vıdeoyu unutmusum acaba avantaj ve dezavantajı olurmu bırdaha sokup komple ıptal etmem gerekecek

Arıza lambası yandı mı?

Geri