E-5 küçükyalı kaza..

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sabah 8.30-9 civarı Ankara yönünde küçükyalı' da zincirleme kaza vardı. 7-8 araç birbirine girmişti. Gören var mı bilmiyorum ama zincirin en önünde gri bi astra H vardı, jantlı falan.. Yanlış görmüş olabilirim ama plaka 34 DA.. idi galiba.. İnşaallah bizden biri değildir, olmasa bile geçmiş olsun.. Gören oldu mu..?

bostancı-maltepe arasında bişey var, oldu mu zincirleme oluyor genelde...

küçükyalında ankara yönünde şerit daralıyo istanbul yönünde şerit genişliyo şeritin daraldığı yerde asfalt yenilemişler heralde en az 5 cm birden atlıyo araba asfalt yukarda kalıyo biras onunda etkisi olabilir hem daralırken hem yükseklik seviye farkından kaynaklanabilir. geçmiş olsun

Geçenlerde tam tünel çıkışında kaza olmuştu.Genelde o saatlerde işe gidiyorum.Ama E5 trafiği yüzünden sahili kullanır oldum.Kazasız belasiz sürüşler

evet düz yol ancak sürekli kaza olan yerlerden birtanesi herkimse geçmiş olsun.

Kaza geçirenlere çok geçmiş olsun...Allah kimsenin başına vermesin...

ik igün önce ordan geçerken aklıma geldi yine resmen arabayı zıplatıyo o seviye farkı çok kötü hızlı geçmek zorundasın çok kişi lastiğini eline almıştır orda kesin :D

kazanın nerde olacağı belli olmaz ama istanbuldaki arkadaşlara Allah yardım etsin orası tam problem insan yaşlanır valla oralarda

Trafik yasalarımızı isveç ten almamıza rağmen otobanlarında hiç bir hız sınırı olmayan isveç te kaza oranı Türkiye nin çok çok altında.İsveç polis yetkililerine sorulduğunda bunun tek sebebinin yasalardan yok insanların trafikte birbirine gösterdiği saygıyla alakalı olduğunu söylüyorlar.

Geri