Devir Saati Bir Aşağı Bir Yukarı Çıkıyor

ByAlacaL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 2000 model astra aracı yeni aldım araç geç çalışıyor ve çalışınca hem benzin hem lpg de devir saati bir aşağı bir yukarı oynayıp duruyor klima açılınca devi 500 düşüyor çıkıyor düşüyor çıkıyor farlar göz kırpıyor ben enjektörlerden olduğunu sanıyorum daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaş varmı neler yapabilirim?

naaa enjektörden önce güzel bir boğaz temizliği rolanti temizliği artı egr derim

işte okadar :) bide buji takarsın,ondan sonra orrrjinal mopar asılma kopar :D

semia arkadaşım boğaz temizliği dediğin şey nedir acaba ben bu tarz terimlerden biraz uzağımda :) ayrıca bujiler kablolar değişeli çok fazla olmadı 6 ay felan oldu

kusura bakma,yani kelebek karbüratör(tüm ince hava kanalları dahil) artı kulbütör kapağından boğaza giden hortumlar dahil,artı karter havalandırma(kulbütöre giden boru ve hortumu) egr

Teşekkür ederim bakalım bu söylediklerini yaptıracağım sonuçlarıda yazarım buraya inşallah düzelir

Selim abi nokta atışı yapar emin olun,kurum sorunuzu hallettirince sıkıntınız kalmaz,sorunlu parça varsada çıkar zaten temizlik sonrası.

Arkadaşlar dönmem biraz geç oldu kusura bakmayın aracımın geç çalışması LPG regülatörünün içindeki contanın delik olmasıymış araba çalışacağı zaman hem benzin hemde gaz basınca haliyle boğuyormuş, onu değiştirdim tık diyor çalışıyor devir saati düzeldi ayrıca EGR yi de değiiştiirdim orjinali ile birde kelebek bakımı ince ayar fişek gibi oldu arabanın çekişi sesi herşeyi değişti rampa yukarı adeta kemiriyor umarım bu takım sıkıntıları olan arkadaşlara faydalı olur
Saygılarımla

Geri