Debriyaj titremesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar beyler..2000 model astra cd sahibiyim..Arabada bu aralar debriyajda titreme gibi bişey var,sanki motor devirlenirken o da devri alıyor gibi..Özellikle klimayı açtığımda bu bariz belli oluyor baskı balata mı gidiyor nedir?Yardımcı olursanız sevinirim..
Salih Buğra

1. vitesle kalkış yaparkenmi titreme var açıklarmısın

Abi her viteste var..ama asıl sorun daha yenide söylediğim gibi klimayı açtığımda başlıyor..Aralarında ne gibi bi alaka var anlayamadım bi anlatırsan abi çok sevinirim..Saygılar

eksoz muhafazaya felan değiyor olabılır bakılması lazım

kalkışlarda özellikle yapıyorsa baskı balata bitmiş demektir.dolayısıyla klima açıkken daha fazla yapar.

Anladıımmm..Bide söylemeyi unuttum abi arabaya çok yüklendiğmde oluyor sıklıkla dediğiniz gibi baskı balata gitmiş olabilir.Ama araba daha 72.000de..Bana biraz tuhaf geldi sonucta Opel bu insan biraz daha fazla şeyler beklio:D Abi peki bi baskı balata değiştirmek bu arabalarda kaça patlıyo??Öğrenci adamız sonucta muhtemelen kasacak beni??

şuan kampanya var işçilik dahil 550 ytl yetkili servislerde. özel servislerde ne kadar bilmiyorum.

whooww 550 ytl :eek: :D

düşman başına gelmesin..

indirimli fiyatı kardeş.
300 baskı
350 balata
200 işçilik
toplam 850 ytl bu fiyata bilye (rulman) dahil değil bide düşün artık. rulmanda sanırım 400 ytl
yani komple baskı balata değişim 1250 ytl yapıyor

yok be abicim o ne öyle 650 ytl ye debriyaj setimi olur :eek:

alman sachs kullanıyordur bunlar yada valeo oda set olarak taş çatlasa 350 olsun zaten baskı balata beraber gelmiyormu...

rulmanda sağlamdır değişmez.. biter gider :)

Geri