Debriyaj titremesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjinal LUK kardeş. fiyatlar aynen benim dediğim gibi ama rulman öyle kolay kolay bozulan bir parça olmadığı için rulmanı değiştirmezsin birde sachs marka kullanırsan daha ucuza getirirsin ama LUK tan şaşmamak lazım bence

Teşekkür ederim yazdıklarınızı aklımda bulunduracağım.

Araban mı var derdin var be abi:) Desenize pedere yine yol göründü..Abi şimdilik böyle idare etsem çünkü sadece titreme var onu da görmezden gelsem bi süre araba sonra baskı balatayı sıyırsa ne olur?Başka problemlerde çıkar mı?

baskısını paramparça etmiş vectra 1.6 gördüm..

volanına hasar vermemiş..

sende volanına hasar vermezsen baya gidersin :D

zira bu debriyaj balatası baskı ile volan arasında bir yüzü volana bir yüzü baskıya sürtüyor...
baskı değişiyor ama volan aynı :D en olmadı tornalanır.

debriyaj sertmi ve ne kadar yukarıda kavrıyor buna bağlı kardeş ne kadar daha idare edeceği. yolda da kalabilirsin.

Abi debriyajda kavramada ya da herhangi bişeyde problem yok..Ama debriyaj yukarda kavrıyor diğer astralara nazaran..Benim bildiğim bu ayarlanabilir bişey değil mi?YAni debriyajın kavrama noktası ayarlanmıyo mu?

debriyaj hidrolik olduğu için ayarlanamıyor kardeş. kendi kendine otomatik aşındıkça yukarıda kavramaya ve sertleşmeye başlıyor.

Abi ben bi arkadasın astrasını da kullandım benimkine nazaran daha aşşağıda kavrıyodu benimkinin bu aralar kavramasının yukarda olduğu doğrudur..Arabayı geçen sanayiye götürdüm bi problem olmadığını söylediler ama bence var çünkü onlar değil o arabanın hergün üstüne binen:D Gittiği yere kadar götürsün bakalım ama bnm arabam beni yolda bırakmaz:alkis:

word karta 6 taksit yapıyorlar 550/6 her ay ortalama 90 ytl

Peki abi kampanya falan var dedin de nerde yaptırabilirim yani Çankırıya en yakın Opan servisi var orda 550 ytlye yaptırabiliyo muyum?

Geri