corsa dizel ne almalıyım

Cliomu Bence Corsayı mumla ararsınız...Hatta Yakuzz Nickli bir abimiz varonun bir mesajından alıntı :D

bugün 2008 model tek hava yastıklı, ön camları otomatik, 1.4cc ve 8 valfli bir clio sürdüm.. çok svdiğim bir arkadaşıma ait bir araçtı; bizimkinin suratına diyemedim ama 99 corsanın yanında halt etmiş o clio symbol... olm kazıklamışlar lan seni.. rahatladım :D

clio dizel tavsiye ederim.. şuanki verilerde 120 kuruş civarı yakıyo..
arkadaşımda var 2007 model 47.000 km oldu sorun falan çıkarmadı.. sürcü koltuğu falan rahat benim hoşuma gidiyo.. yalnız arka koltuk biraz kalitesiz.. bugün az bişey kullandım hoşuma gitti.. 55 lt alıyo deposu 800-1000 km arası bişeyler yapıo..bu arada şimdi makyajlanmış galiba

..hocam kesinlikle corsa diorum...120 lra yakan clio nun motor hacmi ne acaba?? benim bahsettiğim corsa 1.7 hacimli motor vede turbo var motorda..performans olarak clio ile kıyaslamam bile..

..hocam kesinlikle corsa diorum...120 lra yakan clio nun motor hacmi ne acaba?? benim bahsettiğim corsa 1.7 hacimli motor vede turbo var motorda..performans olarak clio ile kıyaslamam bile..

clio symbol ler 1.5 motor turbo mevcut ama 65 beygir 8 valf :) cdti lar 16 var 1248 cc 69 beygir cdti motordan daha çok verim elde ediliyor her iki motorda turbo mevcut ancak clioda egr 2004 2005 modelden sonra tamamen iptal 2003 2004 arası biz iptal ediyorduk ama cdti motorlarda hala daha Türkiye ye gelenleri iptal etmeden getiriyor oda ayrı bi ilginçlik :D

eğer şirket arabası değil şahıs arabası alırsan km si düşük olursa pek sorun çıkarmaz temizini bulmak da zor o araçların...

..cdti hakkında tecrübem yok,ben dti kullanıorum,onlarda 1.7 motor,cdti motora nazaran forumlarda hep bir adım önde..ayrıca cdti lar bildiğim kadarıyla gm motor,yada opel işte..ama 1.7 ler isuzu motor,uzun ömürlü olması açısından daha avantajlı...

1.3 CDTI GM-Fiat ortak yapımı ödüllü bir motor. 1.7 ye göre daha teknolojik daha ekonomik ve daha performanslı bir motordur.

Benim tavsiyem Bütçeniz el veriyorsa CDTI Corsa D alın.Olmazsa Corsa C CDTI

2003 Corsa C 1.7 Dti nin motoru bir milyon km gidebiliyor..

10-12 Bin lira ya 75K-100K km arası bir araç bulabilrisin..İyi bir bakımın ardından uzun seneler kullanabilrsin..Yakıt kalitesi ayırt etmez..

2003 Corsa C 1.7 Dti nin motoru bir milyon km gidebiliyor..

10-12 Bin lira ya 75K-100K km arası bir araç bulabilrisin..İyi bir bakımın ardından uzun seneler kullanabilrsin..Yakıt kalitesi ayırt etmez..

katılıorum hocam..1.3 standart bir motor ömür konusunda..zaten 1.7 ler ticari olarak kullanılduğu için uzun ömürlü olması bakımından isuzuya yaptırılmış..periyodik bakımlarla 1 milyon km işini duymuştum,kötü kullanma ile bile nerden baksan 700 falan yapar heralde..

ford fiestalar nasıl, iç hacmi daha geniş ve daha az yakıyor diyorlar
corsa ve fiesta arasında kaldım. ben de corsa 1,2 kullanıcısıyım fakat araç 90 km hızı geçince bağıymaya başlıyor. açıkçası yüksek hızlarda kasmasın istiyorum aracın

Geri