Corsa D için kol dayama

zirvecol24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yaklasık 1 haftalık corsa kullanıcısıyım.Sitede iş görücek ve araca uyan bir kol dayama almak istiyorum ama öyle 150 200tl vermeyi kesinlikle düşünmüyorum.İnternetten daha once almıs arkadaşlar varsa link vb atabilirlerse çok sevinirim.

Daha uyguna olanlarını alıp test eden olduğunu sanmıyorum.

o 100-200TL likler gorunumunde olaninin 30 TL ye olanini aldim 3. yilina girdi hala kullaniyorum, uzerine 115 kg iken abanmistim sadece esnemisti kirilma falan yasamadim , gayet memnunum hatta 200 tl verip alacagim urunden belki bu denli memnun kalmazdim :) , hatta arabaya ilk binen kol dayamayi orjinal parca saniyor , su anda fiyati artmissa 35 tl falan olmustur sanirim link bulursam eklerim

Tamam eğer bulabilirseniz yollaarsanız sevinirim. ;)

o 100-200TL likler gorunumunde olaninin 30 TL ye olanini aldim 3. yilina girdi hala kullaniyorum, uzerine 115 kg iken abanmistim sadece esnemisti kirilma falan yasamadim , gayet memnunum hatta 200 tl verip alacagim urunden belki bu denli memnun kalmazdim :) , hatta arabaya ilk binen kol dayamayi orjinal parca saniyor , su anda fiyati artmissa 35 tl falan olmustur sanirim link bulursam eklerim

Foto var mı Olcay ?

ekteki işini görebilir bana 30 tl'ye gelmişti

Ekli dosyalar

• PIC_1429.webp
    PIC_1429.webp
    67.6 KB · Görüntüleme: 69
corsa d kol dayama takınca orta konsol kırılıyor muş bilgisi olan var mı gerçi en iyi çözüm araya tastık koymak gibi geliyor döşemecide sert dolgulu deri bir tane yapılabilir

cander otoya git 20 tl :D

Geri