Corsa C araca xenon uygulaması yaptım ama :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi geceler arkadaşlar...
2005 model opel corsa c aracıma 8000k xenon taktırdım. Duylar ortasından delinip direk ampul takıldı ve yuvasına direk oturdu. Fakat far yükseklik ayarı 3 te olduğu halde çok fena göz alıyor. Bu sıkıntıya bir çözüm varmıdır ? Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: kart okuyucum bozuk olduğundan resim ekleyemedim.

usta ondan yasakladılar ya zaten merceksız fara xenon takmayı.... bence dırekt soktur hem cezası var hem karsıdan gelene yazık ben gecen osram beyaz ampul aldım cok cok guzel oldu...

Bi hevesle taktırdım şimdi çok moralim bozuldu. 25 lira montaja verdim, xenonlar hediye gelmişti, 50 lira da ampulleri değiştim. Olmadı söktürücez napalım :(

ben yüzlerce merceksiz xenon takan araç görüyorum hergün. rahatsız etmeyenleride var. bir şekilde yapılıyordur ayarı. iyice araştırıp ustasını bulmak lazım.
asıl angel fara nasıl ayar yaptıracağım onu düşünüyorum ben. :)

sislerde 10.000k normal farlarda 8000 K muayneden sorunsuz hic bi sorunum yok :D

ben merceksiz bir süre kullandım. Bir tane bile selektör yemedim. Ama bazı kitler olması gerektiğinden fazla ışık verebiliyor , far ayarın yüksek olabilir veya ampül düzgün oturmamışsada fazla ışık verebilir.

corsalarda ampulü geriye doğru çeken bir ayar var onu yaptırırsan göz almıyor.tecrübeyle sabit.

ayarın doğru değilse sarı ampul bile göz alıyo... xenonda merceğin manığı ışığı odaklayıp net görüntü sağlamak... sen o ampullerle gece rahatmısın acaba:)

hiç söktürme sadece ayarları ile oynat. yazik olmasın.

Arkadaşlar özel servise götürücem birazdan aracımı. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Saygılar...

Geri