Corsa B Gündüz Farı(Ledi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsa1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsa1998

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Corsa B Swing için bir gündüz farı projemiz var.Bu araçta hazır sis farı tesisatı var mı acaba? Sigorta kapağını söktüğümde kapakta işareti var ama işaret ettiği yerde röle yok... Varsa sis farı tesisatı üzerine gündüz farlarını bağlayacağım... Bir yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar bu konuda bir bilgisi olan yok mu koca forumda...

tetik olarak kontaktan enerji olarakta direk aküden alsan nasıl olur ? böylece kontağı açtın mı direk drl ler yanar daha iyi olmaz mı ?

Merhabalar ben devamlı yanmasını istemiyorum boş olan sis farı anahtarının yerine anahtar koyup açıp kapatmak istiyorum.Sigorta kutusunda ön sis lambası işareti var tesisatı varsa hemen sislere giden kablolara bağlayayım diye düşünüyorum...

Merhabalar ben devamlı yanmasını istemiyorum boş olan sis farı anahtarının yerine anahtar koyup açıp kapatmak istiyorum.Sigorta kutusunda ön sis lambası işareti var tesisatı varsa hemen sislere giden kablolara bağlayayım diye düşünüyorum...

ben sizin demek istediğinizi anladım fakat o konuda bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım ama dediğim gibi yapmanız taraftarıyım sistemin orjinaline uymanız açısından ayrıca farları yaktığınızda gündüz farlarının da %50 daha az parlak yanmasını da yapmalısınız gece diğer sürücülerin gözünü almaması açısından kolay gelsin...

Geri