conta değişimi sonrası duman atmaya başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende rahat edemiyorum.geceleri uyku tutmuyor.hem emin olmak hemde belki acı gerçekle karşılaşmaktan korkuyorum.

Korkunun ecele faydası yok... baktırmak en güzeli.

Ya Gökhan kardeşim hadi bugün havalar sıcak,hala yoğun duman deme artık :) kafaya takma sorun yok diyorum ;)

Son düzenleme:
Ya Gökhan kardeşim hadi bugün havalar sıcak,hala yoğun duman deme artık :) kafaya takma sorun yok diyorum ;)
Selim abi Allah razı olsun senden.içimi rahatlatıyorsun.Pazartesi Keşan a gitme ihtimalim var.daha iyi gözlem yapma şansına sahip olacağım.

yaklaşık 12 günde 700 km yol yaptım.motor ısnınca ekzos dumanı azalıyor.ama yinede çevremdeki arabalarla kıyasladığımda biraz fazla duman atıyor.ve araç yine soğutma suyu uyarısı verdi.yağda bariz bir eksilme ve anormallik yok.gelde çık bu işin içinden..

Gökhan hala gitmedin mi ustaya yaw?

ustanın söyleyecekleri 3 aşağı 5 yukarı belli.yapacak bir şey yok motor yapmamız lazım diyecek.bu gibi durumlarda %100 hatalı olan ustalar bile hatasını kabul etmez.bundan 16 yıl önce Doğan ım vardı.radyatörü şişlettim.usta işini bitirdi yola çıktım.bir süre sonra hararete bir baktım ibre tavana vurdu.o zamanlar cep telefonumda yoktu.e-5 te kaldım. yol kenarında bir mahalleden bakkal buldum telefon açtım.usta geldi arabayı götürdük dükkana.baktı sağına soluna bişey yok.abi su koymayı unutmuşuz ama sende buralardaydın niye dikkat etmiyorsun demişti...

Ben dikkat etmek için buraya gelip senin gibi ustalara para vermiyorum deseydin keşke...

Ne oldu Gökhan? sorun yok hala değilmi? ;)

duman atma olayı azaldı sanki.ama yine su eksiltiyor.

Geri