- Konuyu Başlatan
sabah ilk iş olarak bakacağım.arabamı çok seviyorum.ama 10 aydır eritti beni.aldığımda conta yanıkmış.eski sahibi o şekilde satmış bana.alırken su eksilttiğini fark etmek mümkün değil.ustada motoru iyi demişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapacağımı bilmiyorum.önceki tamirin borcu var daha.ama mecburen gerekeni yapacağım.3-4 ay idare etse bari.
inşallah yoktur.aksi taktirde çok zorlayacak beni.
ne yapacağımı bilmiyorum.daha borcu bitmedi.satsam o paralar alacağım arabada kara kutu olacak.belki bundan daha çok masraflı olacak.hiç değilse bunun sıkıntılarını biliyorum.bende de bu tür sorunlar vardı bir başladı mı arkası geliyor motor indi herşey değişti yaklaşık 3500tl gibi para harcadım aradan 6 ay geçti conta yantı diğer borcu dururken 700 tl borç oldu 3 ay daha geçti blok catlatı en son onu kaynak yaptırıp 3 aşağı 5 yukarı satmak zorunda kaldım 4 ay oldu borcu yeni bitirdim:sorry: umarım sizin ki de öyle bişey olmaz 3.kez yapacak olursa hiç durma elden çıkarmanı tavsiye ederim