Çelik Bar

Ynt: Çelik Bar

Hayır servisle konuştum ben hasar gören çelik bar panel ayrı o kaputun  hemen altında panele zarar gelmesi kaputa zarar gelmesiyle aynı zaten! Bu çelik bar her araçta yok zaaten

<tamkan 
radyatör konusundaki uyarınız için teşekkür ederim. p.tesi ilk işim değişmesi konusunda elimden müdahalede bulunmak olacak.

omergokbulak link' Alıntı:
süratımı hatırlamıyorum kasistten sonra hızlandım 3 saniye içinde soldan minübüs çıktı o an 140 hp hesaba katarsanız en az 30  km hız vardır. Ama şanssızlığım minübüsün cantına denk gelmesi oldu! çelik barı da tamponu da o mahfetti zaten! Neyse oldu artık biraz önce elazığ karalarla görüştüm önemli bi sıkıntı olmadğını söyledi 10 gün ayrı kalacaz  artık...

tekrar çok geçmiş olsun...
bizim arabalar 30 km/h de çarpmada
bu kadar dökülüyorsa,
demek 100 le falan geçirsek bi yere,
arabadan eser kalmayacak galiba :(

vigilante8 link' Alıntı:
֖ncelikle geçmiş olsun o eyrilen parça çelik bar değil sizin sadece ön panel ezilmiş düzeltilebilir de değiştirilebilirde bunu en iyi servis teki teknikerler karar verir. değiştirmek bence daha iyi olur çelik bar arabanın kapılarında ve tavan vb. gibi yerlerde araç içi sürücü ve yolcuları  koruyan barlardır. çelik ten bir kafes oluşturup kabin içine ezilme ve şıkışma olmaması için önemli rol oynarlar. Tekrar tekrar geçmiş olsun allah bir daha göstermesin.

orası panel değil !! panel değiştimi hasar büyük demektir !! orası koruyucu bar !!

Hayır servisle konuştum ben hasar gören çelik bar panel ayrı o kaputun  hemen altında panele zarar gelmesi kaputa zarar gelmesiyle aynı zaten! Bu çelik bar her araçta yok zaaten

artık her araçta bar var !! o bar çok da maliyetli bişey değil zaten !!

büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun .

(batu,
ben daha dün bu konuya dahil oldum ama inan araştırmadığım hiç bir bilgi kaynağı kalmadı. evet son çıkan tüm araçlarda var. ama öncesinde yok!

ben adanalı olduğum için ve kazayı adana da yaptıgım için adana arpelde yaptırdım. Açıkçası elazıg karalardan hiç memnun degilim. ama sizin aracta büyük ihtimalle degişecektir. sizde buradaki servisle görüşüp klima radyatörünün degişip degişmeyecegini ögrenin.

görüştüm zaten değişmesi konusunda da baskı yapacam gerekirse kaskoyu şikayet ederim. ama karalar van dan iyi ben muş ta olduğum için 9 ay boyunca ikisinden birine gitmek zorundayım. yazın uşak opel e gidiyorum pek fark yok... bu yaz opal anakara ya bi uğramayı düşünüyorum. bakalım farklar neler?

(batu,
ben daha dün bu konuya dahil oldum ama inan araştırmadığım hiç bir bilgi kaynağı kalmadı. evet son çıkan tüm araçlarda var. ama öncesinde yok!

hiç sorun değil !! birbirimizden çok şeyler öğreneceğiz !! hepimiz burada birbirimiz için varız !! değilmi kardeşlerim ?

Geri