Castrol Magnatec hakkında...

Gm nin yağlarından tabikide iyidir mobil ve castrol şuan en iyileri

Nasıl yani ben anlayamadım gm nedir?

Sayın ckeskin2001 Castrol yağlarını güvenle ve normal fiyatıyla alabileceğiniz Eskişehir'deki tek yer Castrol Eskişehir bayiidir. Yeride Kütahya Caddesi üzerinde TMO'ya varmadan karşı sıradadır. Yaklaşık 20 gün bende Astra SW aracıma ordan aldığım Castrol Edge 0w30 yağ koydurdum. Yağı bellirtiğim bayiiden aldım. Yağların hepsi orjinal, satıcı banada Castrol yağların sahtesinin piyasada çok satıldığını anlattı. Müşterinin gerceği ile sahtesini ayırmasının imkansız olduğunu, her şeyinin çok iyi taklid edildiğini söyledi. Sadece analizle yağın sahte olduğu bulunabiliyor. Sahte yağlar genelde Gaziantep'de yapılıyormuş, inanılmaz bir karla birçok dükkanda bunları millete gerçek Castrol yağ diye satıyor haberiniz olsun. Bunu yapanlar yasa masa tanımıyor. Yapanları engellemek oldukça zor. Belirttiğim yerden güvenle yağ alabilirsiniz. Eskişehir'de bir çok noktaya yağ satışını bu işletme yapıyor.

Sayın ckeskin2001 Castrol yağlarını güvenle ve normal fiyatıyla alabileceğiniz Eskişehir'deki tek yer Castrol Eskişehir bayiidir. Yeride Kütahya Caddesi üzerinde TMO'ya varmadan karşı sıradadır. Yaklaşık 20 gün bende Astra SW aracıma ordan aldığım Castrol Edge 0w30 yağ koydurdum. Yağı bellirtiğim bayiiden aldım. Yağların hepsi orjinal, satıcı banada Castrol yağların sahtesinin piyasada çok satıldığını anlattı. Müşterinin gerceği ile sahtesini ayırmasının imkansız olduğunu, her şeyinin çok iyi taklid edildiğini söyledi. Sadece analizle yağın sahte olduğu bulunabiliyor. Sahte yağlar genelde Gaziantep'de yapılıyormuş, inanılmaz bir karla birçok dükkanda bunları millete gerçek Castrol yağ diye satıyor haberiniz olsun. Bunu yapanlar yasa masa tanımıyor. Yapanları engellemek oldukça zor. Belirttiğim yerden güvenle yağ alabilirsiniz. Eskişehir'de bir çok noktaya yağ satışını bu işletme yapıyor.

En doğrusu bu galiba...eskişehir bayisinin yerini bilmiyordum öğrenmiş oldum.15-20 lira fark için aracımızın motorunu tehlikeye sokmaya değmez...

iyide bu işten kazandıkları haram lokmaları nasıl geçiriyorlar çoluk çocuğunun boğazlarından.

buyuk marketlerden almak en ıyısı.

Sanayide değişince sahtemi değil mi onu bilemeyecez herhalde adamada sorsan olmaz :S

tabi haliyle yağ sahte mi diye sormak ayıp olur ama orjinalini alıp ustaya sadece yağı değiştirtmek daha mantıklı olur

aracıma 6 ay önce bu yağdan koymuştum,ve hiç memnun kalmadım araba acayip eksiltmeye başlamıştı bi daha ki sefere başka yağ koyacam dedim,benm aldığım sahteydi büyük ihtimal..Bu sefer sahte satamayacağına emin olduğum bir yerden gittim mobil 1 aldım..1500 km oldu gram eksilmedi desem yeridir..
castrol sahtesi en çok yapılan yağ diye duymuştum,orijinal olduğunu düşündüğünüz yerden bence güvenle alabilirsiniz..
45 tl çok ucuz bu arada,büyük marketlerden almaya çalışın...orada 60-70 arası.

eksiltmesi normal, bir onceki yaginiza gore daha ince yag koydugunuzdan bunu yapar, bir sonraki degisimde ayni yagi koydugunuzda eksiltmedigini goreceksiniz...:cool:

Geri