C20xe motor fiyatları ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0M42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
motor rektefiye yapıldı.suan corsa A da:).PROJE değiştireceğimiz için bunu satabiliriz.
motor
sanzıman f20
tesisat (astra gsi)
beyin
sensörler (hepsi)
rolanti ayarlayıcısı,bobin,buji kabloları vs.
sarj dinoması-marş motoruna kadar.ne gerekiyorsa tek tek yazmim.akslarına kadar.
AL TAK ÇALIŞTIR ŞEKLİ
6000 TL.OLUR.

Ben şanzıman istemiyorum alsamda işime yaramayacak çünkü araç arka itiş peki şanzıman hariç düşünürmüsünüz o şekilde fiyat ne olur ?

şanzıman hariç 5300 tl olur.

ömer naptın hangı makınayı yukluyceksınız :D

Burak benim kadett e bir şeyler düşünüyoruz kaporta yürür aksam frenler vs. her şey tamam ciğerli bir motor ve şanzımana ihtiyacım var ancak c20xe motor fiyatları iyiymiş kuru blok buldum ücretsiz ya o bloğu yavaş yavaş toplarım yada hazır bir motor alırım bilmiyorum bakalım ne olur.

Burak benim kadett e bir şeyler düşünüyoruz kaporta yürür aksam frenler vs. her şey tamam ciğerli bir motor ve şanzımana ihtiyacım var ancak c20xe motor fiyatları iyiymiş kuru blok buldum ücretsiz ya o bloğu yavaş yavaş toplarım yada hazır bir motor alırım bilmiyorum bakalım ne olur.

komple toplayacağınıza hazır çalışır durumda sağlıklı bir motor alsanız daha iyi olmaz mı hem masraf hem emek hem de zaman açısından...

Olabilir tabi net bir şey yok henüz bakalım bir iki yerdende haber bekliyorum şimdilik.

Yakında ingilizler Türkiyeden c20xe toplamaya gelecek :)

hayırlısı bence en ıyısı ne bılıyomusun gıt ankaraya ostım dolaş kafana yatan motoru al forumda ankaralı arkadaşlar sana yardımcı olur ömer bu işlerde oynamaya gelmez cıddı paralar ıyı araştır

Geri