Bursa'da olan var mı?

bursada kale mi var ? :D

daha yeni yapıyorlar ya onu diyor herhalde:D buarada geçen gece kar çok kötüydü ben çıktım kayılır ama zevkli olmaz :)

ben BURSA'dayım ama bişi demiyorm ben hıh!

Telefonda da dedigim gibi perşembe akşamı misafirimiz vardı bu akşam da bizim önceden verilmiş sözümüz var biz gidecegiz, yoksa akşam işten sonra bir araya gelinir, sohbet muhabbet ortamı yapardık.

Hadi benim mazeretim var, Bursa yok mu kimse ?

Telefonda da dedigim gibi perşembe akşamı misafirimiz vardı bu akşam da bizim önceden verilmiş sözümüz var biz gidecegiz, yoksa akşam işten sonra bir araya gelinir, sohbet muhabbet ortamı yapardık.

Hadi benim mazeretim var, Bursa yok mu kimse ?
ben olmasam ne olacak bu bursa grubunun hali bilmem:D gülşahla ben ilgilendim berker agbi bursayı elimden geldiği kadar gezdirdim bol bol fotoğraf çektik:D

ben olmasam ne olacak bu bursa grubunun hali bilmem:D gülşahla ben ilgilendim berker agbi bursayı elimden geldiği kadar gezdirdim bol bol fotoğraf çektik:D

Tşk.ler o zaman :) resimleri de görmek isteriz :)

rica ederim agbi ne demek:) resimler gülşahta onu yakalayın:D

kolay gelsin millet :)

hemsı gelde pıyasaya nam salalım :D

herşey için çok teşekkür ederim uykusuz kalmana çok üzüldüm ama özellikle cumalıkızık ve inanılmaz sessizliği yaşamak çok güzeldi... her şey için tekrar tekrar teşekkürler...

Tşk.ler o zaman :) resimleri de görmek isteriz :)
en yakın zamanda yukleyeceğim söz.... çok ağır grip geçiriyorum ve yatmaya fırsatım bile yok maalesef :( vakit bulur bulmaz yükleyeceğim ;)

herşey için çok teşekkür ederim uykusuz kalmana çok üzüldüm ama özellikle cumalıkızık ve inanılmaz sessizliği yaşamak çok güzeldi... her şey için tekrar tekrar teşekkürler...

bana sukretsın gene kankım hasta ya bugun :D

en yakın zamanda yukleyeceğim söz.... çok ağır grip geçiriyorum ve yatmaya fırsatım bile yok maalesef :( vakit bulur bulmaz yükleyeceğim ;)
ne demek gülşah rica ederim memnun kalabildiysen ne mutlu bana;) geçmiş olsun bu arada..

Geri