Kardeşim sen şu kabloları bir kez daha kontrol et derim. Özellikle gece bak. Çalıştır ver ara gazını kaçak varsa mutlaka kıvılcım çıkacak. Bundan adım kadar eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim sen şu kabloları bir kez daha kontrol et derim. Özellikle gece bak. Çalıştır ver ara gazını kaçak varsa mutlaka kıvılcım çıkacak. Bundan adım kadar eminim.
az önce tüpte marş yapıp denedim. kıvılcım göremedim eski kablolarda. diğerleri çok net bir şekilde kendini belli etmişti. bunlarda kıvılcım olmadı ama bir tanesi böyle sanki gaz verince içinden geçen akımı belli eder gibi yaptı bir iki kez. sanki böyle uzaklarda şimşek çakar da anlık olarak parıltısını görürüz ya gece aynı o şekilde. Ama benzinde diğer kablolara göre daha düzenli bir çalışması var.
Tüpte, rölantide o hafif gaza dokunmalarımda yaptığı algılamamazlık olayını da hiç yapmadı bu kablolarla. Valla, olay iyice karmaşık hal almaya başladı. Bakalım nasıl çıkacaz işin içinden.