merak etmeyin bizde onların odun-kömürlerine zam yapıyoruz şuan, diğer tarafta acı acı alacaklar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim orada az da olsa vatandasa bir değer veriyorlardır burada onu yapsan kimse tınlamaz ki yediğin dayak ,biber gazı ve tazyikli su yanına kar kalır en son ankarada polısten dayak yıyenlerı ızlemedık mı toplu tasıma araclarına gelen zamma tepkı gösterdiler dayagı yedıler...lanet olsun bu millete..en ilkel ülkede bile milelt zamda ayağa kalktı geri aldırdılar.adını hatırlayamadım beğenmediğimiz bi ülkeydi.orta amerikadaydı galiba!! yazıklar olsun zam doğruysa!!
aslında biber gazı iyidir gözleri kapatırsak eylem sırasında yanımızdaki yemeklere kullanabiliriz tazikli suda iyidir yanımızda sabun götürürsek şampuan banyoyuda bedavaya getiririz dayağıda dayak olarak düşünmeyin masaj olarak düşünün yemek+banyonun üstünede iyibir masaj süper giderkardeşim orada az da olsa vatandasa bir değer veriyorlardır burada onu yapsan kimse tınlamaz ki yediğin dayak ,biber gazı ve tazyikli su yanına kar kalır en son ankarada polısten dayak yıyenlerı ızlemedık mı toplu tasıma araclarına gelen zamma tepkı gösterdiler dayagı yedıler...
o haaaaaaaaa diyebilirmiyim
bu ne yaw nasıl bi enflasyon,nasıl bir zam anlayışıdır.
http://www.pahalibenzinehayir.com/ bu siteye girip destek olalım eylem ve gereken tepkiyi gösterelim nedersiniz bi inceleyin
Bugün evden işe yürüyerek gittim yarım saat kadar sürdü ve arkadaşlar inanın bana 2,5-3 km gittiğim yolda topu topu 3 tane hareket eden araç gördüm. Araçlar kapı önlerinde otoparklarda öylece duruyordu.
Gelin biraz beyin fırtınası yapalım yıl sonunda kampanyalarla yüzbinlerce araç satılması sonra da bu araçların kapı önlerinde kullanılmadan yatmasından en çok kim çıkar sağlıyor biraz düşünün herkes fikrini yazsın 2 gün sonra ben size oynanan oyunu açıklayacağım ancak herkesten tahmin bekiyorum.