bu gece benzine 8 krş zam

merak etmeyin bizde onların odun-kömürlerine zam yapıyoruz şuan, diğer tarafta acı acı alacaklar:)

lanet olsun bu millete..en ilkel ülkede bile milelt zamda ayağa kalktı geri aldırdılar.adını hatırlayamadım beğenmediğimiz bi ülkeydi.orta amerikadaydı galiba!! yazıklar olsun zam doğruysa!!
kardeşim orada az da olsa vatandasa bir değer veriyorlardır burada onu yapsan kimse tınlamaz ki yediğin dayak ,biber gazı ve tazyikli su yanına kar kalır en son ankarada polısten dayak yıyenlerı ızlemedık mı toplu tasıma araclarına gelen zamma tepkı gösterdiler dayagı yedıler...

kardeşim orada az da olsa vatandasa bir değer veriyorlardır burada onu yapsan kimse tınlamaz ki yediğin dayak ,biber gazı ve tazyikli su yanına kar kalır en son ankarada polısten dayak yıyenlerı ızlemedık mı toplu tasıma araclarına gelen zamma tepkı gösterdiler dayagı yedıler...
aslında biber gazı iyidir gözleri kapatırsak eylem sırasında yanımızdaki yemeklere kullanabiliriz tazikli suda iyidir yanımızda sabun götürürsek şampuan banyoyuda bedavaya getiririz dayağıda dayak olarak düşünmeyin masaj olarak düşünün yemek+banyonun üstünede iyibir masaj süper gider :)

Artık zevk almaya bakıcaz :mad::mad::mad:

Yakında mazota da dayarlar :mad:

o haaaaaaaaa diyebilirmiyim
bu ne yaw nasıl bi enflasyon,nasıl bir zam anlayışıdır.
http://www.pahalibenzinehayir.com/ bu siteye girip destek olalım eylem ve gereken tepkiyi gösterelim nedersiniz bi inceleyin

o haaaaaaaaa diyebilirmiyim
bu ne yaw nasıl bi enflasyon,nasıl bir zam anlayışıdır.
http://www.pahalibenzinehayir.com/ bu siteye girip destek olalım eylem ve gereken tepkiyi gösterelim nedersiniz bi inceleyin

Bence bu tür tepkiler hikaye, çünkü iktidar bu tür tepkileri sallamıyor bile. O nedenle en güzel ve etkili tepki sandık başında olanıdır. Bak o zaman nasıl da korkudan titrerler. Zaten seçimden evvel tencere tava dağıtılmasının nedeni bu değilmidir? İşte kışın ortasındayız, şu an haberlerde seçmenlere dağıtılan odun/kömür/kanepe/çamaşır makinası/bulaşık makinasına ait görüntüler var mı, ama en fazla 2 ay içerisinde valileri/kaymakamları/belediye başkanlarını kamyonların tepesinde görürüz.

Bugün evden işe yürüyerek gittim yarım saat kadar sürdü ve arkadaşlar inanın bana 2,5-3 km gittiğim yolda topu topu 3 tane hareket eden araç gördüm. Araçlar kapı önlerinde otoparklarda öylece duruyordu.

Gelin biraz beyin fırtınası yapalım yıl sonunda kampanyalarla yüzbinlerce araç satılması sonra da bu araçların kapı önlerinde kullanılmadan yatmasından en çok kim çıkar sağlıyor biraz düşünün herkes fikrini yazsın 2 gün sonra ben size oynanan oyunu açıklayacağım ancak herkesten tahmin bekiyorum.

Evet gelelim bu durumun en çok kimlere yaradığına !!!!!!!:bisiklet:
Yüzbinlerce sıfır araç satıldığı zaman en çok kazanalar tabiki otomobil üreticileri ve bayiler oluyor gibi görünüyor ancak SİGORTA şirketlerini de es geçmeyin hatta bu ikisinden de fazla kazandıkları söylenebilir.

Formül basit :
Ne kadar çok araç satışı > O kadar çok Zorunlu Sigorta + KASKO
Ne kadar çok satışa rağmen ne kadar az araç kullanımı > O kadar az kaza oranı, o kadar az risk o kadar bol kazanç

1) Şimdi siz sigorta şirketi olsanız bu durumu sağlamak için elinizden geleni yaparmıydınız yapmazmıydınız?

2) Bugünkü durum budur ve acaba sigorta şirketlerinin bu durumdaki rolü nedir?

Son düzenleme:
benzinlikçiye yarıyor lastikçiye yarıyor yağcıya servise yarıyor sigortacıya yarıyor devlete yarıyor araba üreticisine yarıyor :D :D :D

biz kimizki hayla benzine zam yapılmış diye şikayetçi oluyoruz :D

ben tam tersi bir konu açıcam yakında benzin 10 tl olsun memleket mutlu olsun vatandaşın pek önemi yok :D

benzinin pahalı olması dolmuşçuya, sigortayıca yarar lastikçiye, servislere yaramaz, ucuz olması ise lastikçiye, servislere yarar dolmuşçuya, sigortacıya yaramaz.. sigortacıları ve lastikçileri düelloya davet edelim o zaman.. :D

Harika olmus bende dıyordum ne zamandır zam yok :) benım korkum elektırkli araçlar inşallah uretıme yakın zamanda gecmezler yoksa elektrıkede zam yapcaklar tw pc açmaya korkacaz :)

Geri