bu gece benzine 8 krş zam

ne doymaz adamlarmış ya bukadar utanmazlık olmaz. orda oturan 550tane insancık var sözde bizi temsil edicekler...(devamını yazamıyorum)

yuh. yuh yuhhh. diyorum sadece.

Bugün evden işe yürüyerek gittim yarım saat kadar sürdü ve arkadaşlar inanın bana 2,5-3 km gittiğim yolda topu topu 3 tane hareket eden araç gördüm. Araçlar kapı önlerinde otoparklarda öylece duruyordu.

Gelin biraz beyin fırtınası yapalım yıl sonunda kampanyalarla yüzbinlerce araç satılması sonra da bu araçların kapı önlerinde kullanılmadan yatmasından en çok kim çıkar sağlıyor biraz düşünün herkes fikrini yazsın 2 gün sonra ben size oynanan oyunu açıklayacağım ancak herkesten tahmin bekiyorum.

Bugün evden işe yürüyerek gittim yarım saat kadar sürdü ve arkadaşlar inanın bana 2,5-3 km gittiğim yolda topu topu 3 tane hareket eden araç gördüm. Araçlar kapı önlerinde otoparklarda öylece duruyordu.

Gelin biraz beyin fırtınası yapalım yıl sonunda kampanyalarla yüzbinlerce araç satılması sonra da bu araçların kapı önlerinde kullanılmadan yatmasından en çok kim çıkar sağlıyor biraz düşünün herkes fikrini yazsın 2 gün sonra ben size oynanan oyunu açıklayacağım ancak herkesten tahmin bekiyorum.

ben karlı çıkarım 2. eller tertemiz miss.. trafikte temizlenir.. hayatda pahalanır :D

lanet olsun bu millete..en ilkel ülkede bile milelt zamda ayağa kalktı geri aldırdılar.adını hatırlayamadım beğenmediğimiz bi ülkeydi.orta amerikadaydı galiba!! yazıklar olsun zam doğruysa!!

ıngılterede ogrencı yurtlarına 10 paund zam geldi diye butun ögrencıler sehrı atese verdı polıslerle catısdılar , adamlar bosuna bızden 150 sene ileri değil ,herşey ortada ;)

Dötüm dötüm yanaştırıyorlar 4 liraya :D Çakmasınlar uyanmasınlar diye azar azar veriyolar :) Komedi ya

abi hata sizlerde. soyle 5 - 6 milyon kisi ayni anda bir yerde toplanip yuruyecekler ankaraya bakin bakalim ne oluyor...valla siz onlarin ZAMINA KORSUNUZ...!

abi hata sizlerde. soyle 5 - 6 milyon kisi ayni anda bir yerde toplanip yuruyecekler ankaraya bakin bakalim ne oluyor...valla siz onlarin ZAMINA KORSUNUZ...!

olursa öyle bi eylem katılırım valla neden olmasın ama nerde bizimkilerde biraz koyun sürüsü gibi sözüm meclisten dışarı

olursa öyle bi eylem katılırım valla neden olmasın ama nerde bizimkilerde biraz koyun sürüsü gibi sözüm meclisten dışarı

iste halkimizin cogu koyun olduktan sonra coban kopegi ne isterse onu yaparlar...!
bizler ilk once bu zihniyetten kurtulmamiz lazim...

Geri