bu gece benzine 8 krş zam

şu kullandıkları mercedeslerin ve korumaların kullandıkları araçların yakıtlarını 1 yıl kendileri karşılasalarr o zaman kolay kolay zam yapabiliyorlar mı bakalımm???

...... .........

boşluk doldurmaca oynuyoruz!

ne olucak yaww :D .. ona bakarsanız nisan sonu beklenen fiyat 5 tl :D

bu gün rafineri stok fazalası benzinini vergisiz 1 tl nin altında yurtdışına satıyor :D bize 4 tl :D

2010 araba satışları tarihi rekor kırmış renault açıklama yapıyor türkiye araba satışında artık milyonlardan konuşabilir diyor.. yani milyolarca arabanın satıldığı bir ülkede benzin pahalı diye şikayetçi insanları görmek beni şaşırtıyor :D :D

bu işden en çok rant yapan araba sektörü benzincilermi hayır devlet tabiki benzindende bindiğiniz arabadanda o arabanın lastiğinden bile vergisini alıyor.. :D

sizde diyorsunuzki devlet bir şeyler yapsın fiyatlara müdahele etsin niye yapsın adamlar tıkır tıkır para kazanıyrolar bu sektörden belki vergi kaçağı olmayan bizi sağabildikleri tek sektör bu sektör her şey al gülüm ver gülüm.. :D :D

Az önce haberlerde söyledi , türkiye özel bi firma onunda ismini vermiyim..4 tl ye satıyor benzını , stockda kalanı avrupaya 1 lıraya satıyormuş.. Bu kadar hainler var içimizde !!!
Uyuttular bizi uyuttularrrr ..

sabah sabah benzin aldım.. 4,06 şiddetinde tokat gözlerimi uykumu fal taşı gibi açtı..:tomato:

Nereye kadar sonsuza kadar bu hükümet yok ya...Günaha girip duruyoruz başka bişe yok ortada.

Nedense kına fiyatları ucuzlamış :).

ben sabah 9 da 30 tl lik aldım bi baktım dedim ne oluyo 4.010 litresi sonra şöyle bir rahatlama geldi:)

2 sene önce bi damacana benzin alıp kenara koysaydık şimdi levente gökdelen dikerdik.

Geri