hadi hayırlısı olsun artık benzinle başa cıkılmıyo arabada yatıyor lpg olmayınca ama artık biniyorum en azından taktır gitsin hiç birşeyde olmaz kendi bildigine git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 ay önce 2001 volvo s40 1.6 aracıma mocan otogaz tarafından brc takıldı. Çok tereddüt ettim başlarda ama iyi ki taktırmışım. şehir içinde 0.15 kuruş yakıyor eski parayla 150 bin lira..Bugüne kadar da ne arıza lambası ne bi sorun çıkmadı..Arkadaşımın 2000 astra cd sine de mocan da brc takıldı o da aynı şekilde sorunsuz gidiyor. Arkadaşın astra benden de az yakıyor..Adam gibi bir yerde BRC taktırın derim ben. Bir de taktırılan yerdeki işçilik çok önemli....
Aracim 2003 astra 1.6twinport yaklaşik 2ay once montaj brc brc sequent-24 my07 yapildi 1400 ytl simit tank yaklaşik 42lt gaz aldi DAHA fazla ALIRDI BEN DURDURTDUM DOLUMU lpg (1.500)litresi 63.ytl doldu şehir içi yaklaşip pek fazla dur kalk olayim olmadi yaklaşik 515 km yol yaptim bu da ortalama 125ytl kmde şuna kadar hiç bir sorun yaşamadim kesinlikle tavsiye ederim a2 mühendislik yetkili bayii sine teşekürlerimi sunarim opel tek tavsiye edecegim marka brc derim.
Sayın Ferhil06,
Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
MOCAN OTOGAZ
Kaan ARSLANLI