Brc Lpg Kullanıcıları

arkadaşlar bende brc marka sıralı sistem taktırmak istiyorum. tamam ilk yıllarda bir problem yaşatmaz tahminim ancak ilerleyen yıllarda çıkacak olan bir arızada veya sızıntıda çok tehlike yaratabilir görüşündeyim.

bu düşüncen brc markalı lpg kiti hakkında mı yoksa genel lpg hakkında mı???

bi sorum var bu konuda hala sıkıntılıyım ama yasamayı öğrendim:DArabada tek dis yanıp sönmeye baslayınca bildiğinizgibi 40-50 km gider bende gidiyoyurm fakat hızlı gitmeye kalkısınca araba4,000-5,000 devirde sanki gücü kesiyor ve sonra düzeliyor servise gittim dipgazda olurdiye bi hortum değistirdiler ama hala aynı şey niye böyle delirecem:Dbide benim serviste 2filtre 50 lira dedi ama gecen volkanxn servisi filtre değistirdi 20 lira aldı ikinci filtre nedir?

bendede var... olması normal diye düşünüyorum.. depodaki gazın basıncı düştüğünden dolayı dipgaz yaptığında depodan yeterli basınçta gaz çekememesinden yapar düşüncesindeyim.

Sayın Vecba,

Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür eder, Saygılarımızı sunarız.

MOCAN OTOGAZ

Kaan Arslanlı

Bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve alaka için ben de teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

bencede BRC 2007 den bu yana problem yok

iyide volkanx yakın arkadasım ondada aynısı var onda neden olmuyo:D

iyide volkanx yakın arkadasım ondada aynısı var onda neden olmuyo:D

:(:( valla bilmiyorum. ama bana gayet normal gibi geldi.

bence olmaması lazım benzin azalınca çekiş düşüyomu:D

1,5 ay önce Opel Zafira aracıma BRC Marka MUCİB/Kartal’da lpg kiti monte ettirdim. km.de 0,185 TL .lık gaz yakıyor. İlk çalışma , benzinden gaza geçişte hiç bir problemim yok. Ancak, aşağıdaki problemleri yaşamaktayım.Bir sefer MUCİB/Kartal’a müracaat ettim. Yeni yazılım gelmiş, yazılım güncellendi ve hata olursa müracaatım istendi. Çok vaktim yok ve lokasyon olarak uzak bir nokta mail üzerinden başvurarak ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirilmemi talep etmekteyim.
Problemlerim;
Bu 3 problem sefer oldu. LPG ‘de iken Benzin göstergesi normalde yeşil yanmakta. Fakat 3 sefer sarı yandı ve lpg ledi( tek led) yanıp sönerken periyodik bip sesi ile ikaz vermekte idi. Restlemek için benzine geçtim ve tekrardan lpg’ye geçerek ikazı susturdum. Burada arıza alarmı mı veriyor.
2. Yokuş aşağıya viteste iken inerken, dönüş veya yavaşlama esnasında frene basıp düşük vitese geçecek iken vites arasında araç istop etmektedir. Bu sürekli oluyor. Yeni yazılım yüklemesi öncesi 4 kez, yeni yazılım yüklemesi sonrası 5 kez oldu. Bir problem olduğunu düşünüyorum.
3. LPG’de iken çok dik yokuşları çıkamıyorum. Hele bir de durup da yeni kalkmak mümkün değil. Benzine geçerek yokuşu çıkmaya çalışıyorum. Problem lpg’den doalyı tork düşüşünde mi , yoksa baskı balata da problem mi var. ?
Yardmcı olursanız, müşteri memnuniyetine büyük katkıda bulunmuş olursunuz. İlginizi bekliyorum.

merhaba aracım 2000 astra 1,6 16 vlf sedan daha dün baktım yakıta 35tl ile 275 km yaptı lpg fiyatı 1720 sizce nasıl

1,5 ay önce Opel Zafira aracıma BRC Marka MUCİB/Kartal’da lpg kiti monte ettirdim. km.de 0,185 TL .lık gaz yakıyor. İlk çalışma , benzinden gaza geçişte hiç bir problemim yok. Ancak, aşağıdaki problemleri yaşamaktayım.Bir sefer MUCİB/Kartal’a müracaat ettim. Yeni yazılım gelmiş, yazılım güncellendi ve hata olursa müracaatım istendi. Çok vaktim yok ve lokasyon olarak uzak bir nokta mail üzerinden başvurarak ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirilmemi talep etmekteyim.
Problemlerim;
Bu 3 problem sefer oldu. LPG ‘de iken Benzin göstergesi normalde yeşil yanmakta. Fakat 3 sefer sarı yandı ve lpg ledi( tek led) yanıp sönerken periyodik bip sesi ile ikaz vermekte idi. Restlemek için benzine geçtim ve tekrardan lpg’ye geçerek ikazı susturdum. Burada arıza alarmı mı veriyor.
2. Yokuş aşağıya viteste iken inerken, dönüş veya yavaşlama esnasında frene basıp düşük vitese geçecek iken vites arasında araç istop etmektedir. Bu sürekli oluyor. Yeni yazılım yüklemesi öncesi 4 kez, yeni yazılım yüklemesi sonrası 5 kez oldu. Bir problem olduğunu düşünüyorum.
3. LPG’de iken çok dik yokuşları çıkamıyorum. Hele bir de durup da yeni kalkmak mümkün değil. Benzine geçerek yokuşu çıkmaya çalışıyorum. Problem lpg’den doalyı tork düşüşünde mi , yoksa baskı balata da problem mi var. ?
Yardmcı olursanız, müşteri memnuniyetine büyük katkıda bulunmuş olursunuz. İlginizi bekliyorum.
bahsettiğin sorunlar tabi ki normal değil.şu yazılım güncellemesi olayını çözememişimdir.sorunu olan herkese yeni yazılım atıyorlar.madem güncel yazılım var en başta yüklesenize:)
ayrıca sorunlarına çözüm bulamazlarsa sana yapılacak yorumu şimdiden yazayım:
sizin araçta bazı sorunlar var.ama benzindeyken ortaya çıkmıyor.lpg ye geçince ortaya çıkıyor.yaptırın gelin lpg düzelecek.

Geri