Yorumlara bakarak sipariş verdiğim Bosch Super4 performans bujileri aracıma iyi gelmedi. Şöyleki; araçta klima açıkken ve ısı yüksekken aracın ivmelenmesi diye bişey kalmıyor, düşük viteste dahi devirlenmekte güçlük çekiyordu. Aracım geçen yılın yazında böyle değildi. Düşündüm ben bu araca ne yaptırdımki böyle oldu diye, aklıma gelen tek şey büyük bir iştahla aldığım bujilerdi. Bugün bujileri çıkardım ve GM çift tırnak bujileri taktım ve aracı bizzat test ettim. Test sonucu, araç kendine geldi diyebilirim. Hususi düşük devirde rapma ve klima açık gittim, aracın harareti bariz bir şekilde, eskisinden çok uzun sürede yükseldi. Yine bu ısılarda ivmelenmesine baktım, yine eskisinden çok farklı bir şekilde ivme kazandı. Şundan eminimki aslında aracın yakıtıda yükselmişti. Yapılan yorumlara bakınca birşey diyemiyor insan, iyidir herhalde, yoksa bu kadar insan olumlu yorum yapmaz gibi akla geliyor.
Benim yaşadığım tecrübede bu. Belki erken görüş belirtiyorum ama birkaç gün daha böyle deneyeceğim, yanılmışsamda yine yazacağım. Sonuçta bujilerin parasını opel garajdan bu kadar insan olumlu yorum yapmışken iade isteyecek değiliz.
Yaklaşık 1 ayı aşan süre içindekullanıyorum bu bujileri, şimdilik düşüncem yazık etmişim aracıma.
Benim yaşadığım tecrübede bu. Belki erken görüş belirtiyorum ama birkaç gün daha böyle deneyeceğim, yanılmışsamda yine yazacağım. Sonuçta bujilerin parasını opel garajdan bu kadar insan olumlu yorum yapmışken iade isteyecek değiliz.
Yaklaşık 1 ayı aşan süre içindekullanıyorum bu bujileri, şimdilik düşüncem yazık etmişim aracıma.