- Konuyu Başlatan
Ynt: Bizim Power Red'imiz
/ 2012 1.3 Cosmo
Tolga Beyin aracı örnek alınmaz mı, zaten kırmızıya ilk vurulduğumuz nokta Tolga Bey'in aracını gördüğümüz anlardı...
bizden öyle başarılı bir araç çıkabilemez tabi ki; ama temizlik ve bakım konusunda elimizden geleni yapacağız...

Merdo link' Alıntı:Bence sizin örnek almanız gereken araç sayın Tolga abinin (TOGİ) nin aracı
Tabi araçtaki yay,çift egzoz uygulaması,19 inç jantlara ve tavan kaplamasından bahsetmiyorum
İstanbul buluşmasında aracını gördüm ve renk tonuna temizliğine boyanın kusursuzluğuna aşık oldum yani kırmızı zor bir renk olduğu için ufak bir hasarı bile göstermekte çekinmiyor.
Tolga abi nin aracı baya bakımlıydı,üye otomobilleri kısmından bakabilirsiniz aracına.
Kapalı otoparkınız çok büyük bir avantaj,minumum güneş yağmur vs görmesi arabanın boyasını ister istemez etkileyecektir.
Tolga Beyin aracı örnek alınmaz mı, zaten kırmızıya ilk vurulduğumuz nokta Tolga Bey'in aracını gördüğümüz anlardı...
bizden öyle başarılı bir araç çıkabilemez tabi ki; ama temizlik ve bakım konusunda elimizden geleni yapacağız...