• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Opel astra 1.3 CDTI gaz yememe sorunu.

Cristo20

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
merhaba bu servis ışığı yandığı zaman aracımın gücü aşırı düşüyor örneğin 1. viteste gaza basıyorum devir yükseliyor ama hız bir yerden sonra sabit kalıyor araba kendini ileriye atmıyor ışık yanmadığı zaman böyle bir sorun olmuyor ve gariptir ki ışık her zaman yanmıyor sabah işe giderken yanıyorsa akşam dönerken yanmıyor anlamadım gitti 2 gün önce ustaya gittim 10 bin km için filtre ve yağ değişimi yaptık sorundan bahsettim cihazı bağlayıp silmeye çalıştı silinmedi ve arabayı kapatıp açtığında farklı arıza lambaları yandı bunda commander pedal mı var dedi bilmediğimi söyledim eğildi baktı var bunu sökmemiz lazım bundan dolayı oluyor dedi araştırdım bulamadım araç aralıktan beri bende 10 ayda yapmadı son 2 haftadır yapıyor bu sorunu çözümünü bilen var mı veya izmirde kesin anlayacak iyi usta bilen var mı ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 17.14.43_8554af0b.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 17.14.43_8554af0b.webp
    104.1 KB · Görüntüleme: 1
İzmir de tavsiye edilen Alkaya Opel Canip Usta var.

Arıza kaydı olarak neler veriyor ve hangileri silinmiyor bilmek ve ona göre hareket etmek lazım.

İzmir de tavsiye edilen Alkaya Opel Canip Usta var.

Arıza kaydı olarak neler veriyor ve hangileri silinmiyor bilmek ve ona göre hareket etmek lazım.
zaten ona gitmiştim hocam yarın tekrar gidip pedalı söktürmeyi düşünüyorum dediğim hata olduğunda araba gerçekten güç olarak yarıya düşüyor gibi olmadığında çok iyi.

Geri